Originally Posted by
Patrick Bateman
Bitcoin diyorum bitcoin.
Altýn ölü eþþek. Dolar zaten ground zero. Çoðunluk hep burada. Üstüne faiz getirisi gayet iyi.
Btc %2-3 ten geldi %10'u aþtý bugün sepetteki oraný. Fiyat oldu 3500$

Bu fork dalgasý da durduramadýysa bu naneyi artýk durmak yok yola, ilk etapta beklenen yeni zirve 25k$.
Siz beni dinlemeyin tabi benim tuzum kuru maliyetim aþýrý düþük kaldý fiyata göre. Ama benim gibi %1-2 yi gözden çýkararak girilebilir bence eðer girmeyi düþünüp de treni kaçýrdýðýný düþünen varsa. Ben 1 sene önce aynen böyle yaptým, uykum falan da kaçmadý gece. Çok mu bir getiri saðladým? Yok. 1 senedir taþýdýðým altýnlar bugün maliyetini yeni kurtarmýþken altýn yerine keþke daha çok btc alsaydým diye küfredesim geliyor ama etmiyorum, niye? Çünkü altýnýn olayý baþka. EMP + Nuclear Holocaust için tutuyoruz.
ytd
Bitcoin'i borsada manipüle edilen hisselere benzetiyorum benzetmekle kalmýyor birebir aynýsý diyorum.
Gerçi borsada en baba çýkaný 30kat falandý. Ancak bu manipülasyon dünya çapýnda finans kabadayýlarýnýn elinde þekilleniyor.
Arkasýnda bir grup yada gruplar var kesinlikle. Çalýnan bitcoinlerde eminim ki bu gruplarýn parmaðý var. Sýfýr maliyet çalýnan milyondan fazla bitcoin. Hiçbir otorite yok, çalan çalýyor çaldýðý yanýna kar. 1000katýna çýkarsa 1000'de birine indirse inceleyen kurum yok vs. Oh ne ala.
Bizim SPK bile kardeþim hiçbir þekilde sizi koruyamam kendi riskiniz diyip kenara çekilmiþ.
Tam kim kime dum duma ortamý. Vahþi orman kanunlarý geçerli. Hýrsýzlarýn istediði ideal ortam.
Bizim manipülatörlere duyurulur ;)
Artýk nerden ve ne zaman kimlerin üstüne malý býrakýrlar bakalým.
Arada vurduk vurduk yoksa bilirsiniz buradaki forumlarda olan aðlama duvarlarýný.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri