-
-

Originally Posted by
gundwane
2016 dan beri irma mı esiyormuş..
Amerika bayağı rüzgarlı bir yer sanırsam.
Bakalım sonbaharda gelecek ABD verileri nasıl olacak..
Bu arada Türkiye nin PMI lar kaç..??
Yüzde 3 5 10 30 büyüyoruz ya..

Bilgi olsun diye veriyorum..yazıda vardı..gelecek aylarda da bu kasırga etkileri devam edecekmiş..bunun yanında yine yazıda düşük dolarda bu konuda faydalı olmuş..boşver ısm rakamları felan..sonuçta büyüme ve enflasyon rakamları önemli..
-
Once en zayıf halkanın salterinden başlar
Global pala
-
Sn. Gundwane veya diğer fikri olan arkadaşlar..Globalde GDP 75 trilyon dolar..ancak globalde borsaların değerleri 110 trilyon şeklinde okudum..bu normal mi, nasıl değerlendirilebilir..
-

Originally Posted by
enki
Bilgi olsun diye veriyorum..yazıda vardı..gelecek aylarda da bu kasırga etkileri devam edecekmiş..bunun yanında yine yazıda düşük dolarda bu konuda faydalı olmuş..boşver ısm rakamları felan..sonuçta büyüme ve enflasyon rakamları önemli..
Bence diğer rakamlara da bakmak lazım..PMI lar özellikle manufacturing PMI önemli ..
Büyüme rakamı da fena değil kaldıki 2.5 falan bekleniyor son çeyrek 3 ün üstü müydü neydi..
Enflasyon oluşturmak güç.
Bence o bambaşka bir mevzu şimdi konu çok uzar.
-

Originally Posted by
gundwane
Bence diğer rakamlara da bakmak lazım..PMI lar özellikle manufacturing PMI önemli ..
Büyüme rakamı da fena değil kaldıki 2.5 falan bekleniyor son çeyrek 3 ün üstü müydü neydi..
Enflasyon oluşturmak güç.
Bence o bambaşka bir mevzu şimdi konu çok uzar.
Sep 29, 2017: New York Fed Staff Nowcast
The New York Fed Staff Nowcast stands at 1.5% for 2017:Q3 and 2.0% for 2017:Q4.
Atlanta FED
Q3: Latest forecast: 2.7 percent — October 2, 2017
-
Ön provayi
Bence
Hava günlük gulistanken
2001 de Argentina da yaptılar
Bu konular provasiz olmaz
-

Originally Posted by
Moruk
Once en zayıf halkanın salterinden başlar
Global pala
Zayıf halka ne kadar zayıf..zayıfsa sorun yok, mesela Mısır gibi..ama zayıf halka güçlü ise örn. Çin gibi..eşhedü en la...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri