4 te bir araya gelmeleri zor.biraz daha zaman gerekiyor.5 gibi denk olurlar.vade 2019 ocak.ytd.
4 te bir araya gelmeleri zor.biraz daha zaman gerekiyor.5 gibi denk olurlar.vade 2019 ocak.ytd.
.
Sakla dolarý, gelir zamaný.
Havalar soðudu. Ýki gece kaloriferler biraz yandý.
Doðalgaz yaktýk.
Dolara talep artar artýk.
.
Fýrtýnadan önce hep sessizlik olur!
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Arkadaþlar baþlýðý takip ederim; müsadenizle benim de bir sorum olacak. Tamam, ben de dolar uzun, sanayi hissesi uzun pozisyon taþýyorum. Düþse dolar toplarým; karlý sanayi kapýdý toplarým. Þimdi ülkenin en büyük, rafineri, çelik ve kimyasal fabrikalarýnýn karlarý 3.çeyrekte de saðlam geleceðe benzer ve temettü verimliliklerinin%10 gibi olmasý çok olasý. Çte yandan hisse deðerleri düþtükçe verimleri daha da artacak. Yani bundan dolayý bist’in düþmesi hele ki 70 bine düþmesi orta vadede çok olasý gelmiyor. Tabii endeksten 3 sýfýr atma hayalleri de var birilerinin. Her neyse, dolar yükselmesi aslýnda bist için destek; usd bazýnda bist’in deðeri düþüyor ve raðbet görüyor.
BÝST'teki artýþ kur artýþýyla paralelse haklýsýn...
Deðilse, BÝST endeksine dolar kuru temelinde bir gerekçe aramak bence mantýklý deðil...
gittigidiyor.com
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
ZAR;BRL,IDR,INR,MXN,HUF Tahvil, DXY ABD 10 ve 2 yýllýklar hep birlikte ataða kalkmýþ günlükler al vermiþ haftalýklar al vermek üzere..
Ýlginç olan Borsalar da yükseliyor....
Eðer piyasalarý buradan çevirmezlerse iþ çok acayip bir noktaya gidiyor.. Azami DÝKKAT DÝKKAT DÝKKAT
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Yer Ýmleri