-

Originally Posted by
ayhan53
bilmemmi
senin gibilerin yaaşdığı yer
sana yakısanı yapmıssın sendende bu beklenırdı
BORSADA ARA VERMEK ICIN EN İYİ ZAMAN KAZANDIGIN ZAMANDIR

-

Originally Posted by
COLOR
sana yakısanı yapmıssın sendende bu beklenırdı
teşekkür ederim doğruya doğru
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
bende zamdan etkilenmemek için her defasınd a100 tl lik alıyorum
ama
100 lük yakında koklamalık kalacak depoda
Ben de evdeki ve lokantalardaki kızartma yağlarını toplayıp metil alkolle sodyum hidroksite basıyorum. Son 6 aydır patates kızartması patates kızartması gidiyorum yollarda.....
-

Originally Posted by
rxpu
Ben de evdeki ve lokantalardaki kızartma yağlarını toplayıp metil alkolle sodyum hidroksite basıyorum. Son 6 aydır patates kızartması patates kızartması gidiyorum yollarda.....
eldeki doalrlar tükenirse
yakında bende düşerüm oraya kadar
bir halt olacağı yok.
-
Ha haaaa global borç spiralleşmiş..
Böyle bir ortamda parayı çekersen ekonomiler uçar..ama başka tarafa..
Gerçi çekmesen ne yapacan.....akıbet kaçınılmazsa..
Aynı yazıda Schäuble'nin söylediklerinden yine Avrupa bankacılık krizinin bitmediğini anlıyorum..neyse doğru dürüst bir taper yapamazlarsa, bu Türkiye'nin lehine olur..bekleyelim bakalım ayın 26'sını..
-
Rus uçağını düşür,ABD'ye vize ambargosu koy.Zillere basıp kaçan çocukların adrenalin bağımlılığı var bizde.Ziline bastığın kişiye yakalanmadıkça eğlenceli bir yer aslında
-

Originally Posted by
cumartesi71
Rus uçağını düşür,ABD'ye vize ambargosu koy.Zillere basıp kaçan çocukların adrenalin bağımlılığı var bizde.Ziline bastığın kişiye yakalanmadıkça eğlenceli bir yer aslında
Walla çocukken tam böyle bir eğlenceye dalmıştık ki, yanımdaki arkadaşın ensesinde patladı tokat..ben şanslıydım..bir daha yapmadık/yapamadık..
-

Originally Posted by
cumartesi71
şirkete bekçi seçerken bile dini bütün diye tercih etmem
sen memleketin başına seçiyorsan ağlamak yok, aynen devam..!!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri