amerikadaki imf toplantýlarýna M.Þimþeði göndereceklermiþ
nasýl olsa ingiliz vatandaþýyým, diðer pasaportu gösteririm vize derdi olmaz demiþ..!!
ABD`ye kafa tutup afyon ekiminin yasaklanmasýna karþý çýktýðý ve KIBRIS barýþ harekatýný yapýp soydaþlarýmýzýn soykýrýma uðramasýný engellediði için ambargo koymuþtu bu ABD muþtu ! o zamanlar ama biz gurur duyduyduk rahmetli Ecevit ile ülkemizi bu yamyamlara karþý boyun eðdirmedi diye lakin bu ülkenin satýlmýþlarý Ecevit deyince yað, tüp kuyruðu yaþattý bize diye lagaluga yaptýlar halada yaparlar. Þimdi ben ne yapýldý da dik durduk diye övüneceðim yada öveceðim birisini !.. Bi söyleyi verin hele belki de ben yanlýþ düþünüyorumdur öðrenmiþ olurum.
Ha haa sende madalyonun, pardon kapitalizmin diðer yüzünü öðrenememiþsin..
Bankaya 50000 TL borçlu isen bu senin sorunundur..fakat bankaya 50000000 TL borçluysan bu bankanýn sorunudur..
Bastýlar, bastýlar paralarý getirdiler bize, bizde afiyetle yedik..dahada getirsinler, dahada yiyelim..
Ha birde çýkabileceklerini düþünüyorlar ya, çok gülüyorum..
Artýk bundan sonrasýný onlar da düþünsünler...
Neyse ABD'de yaþayan birisi olarak aþaðýdaki yazýn iþin duygusal yönü..teknik açýdan bakýnca ABD'de saatlik ücretleri özel sektör belirlemiyor mu..büyüyen bir ekonomide iþverenler kazanacak, iþler geniþleyecek, istihdam artacak..istihdam artarken çalýþan bulmakta zorlanan iþveren ücretleri arttýracak deðil mi..o halde sn. Latino'nun dediði, yani ücretler konusunda senato kararý alýnmasý asgari ücret açýsýndan mý?..asgari ücretse bunu etkileri normal piyasa iþleyiþine nasýl etkide bulunur..bu konularda bilgin varsa ve iletirsen sevinirim..
Bu arada rahmetli Ecevit sapýna kadar Türk milliyetçisi idi baþkalarý gibi çocuðunu ABD de eðitime gönderip halka ABD de eðitime gönderilen çocuklarýnýz ABD ajaný olur dememiþti.Yada ülkenin baþý olduðu halde bankada ABD dolarý ile tasarruf etmemiþti. Neyse Ecevit rahmet istedi topraðý bol olsun .
Yer Ýmleri