En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bu arada daha önce benzer görüþümü yazmýþtým yine yazayým. Niye Dolar tutuyorsun ABD uþaðýmýsýn diye havlayan sözüm ona milliyetçi bozuntusu AKP yalamalarýna þöyle cevap veriyorum, Dolar tutuyorum çünkü sizin dindaþ, yobaz, allahýn adýný aðzýndan hiç düþürmeyen tüccar bozuntusu et, süt , sebze, fýndýk fýstýk vs tüccarlarýnýzýn mallarýnýn üzerine her yýl koyduklarý , gerçek enflasyon artý süslüman karý OHA fiyat artýþlarýndan hiç etkilenmemek için çöp yerine Dolar tutuyorum. Örneðin benim için etin kg fiyatý hep ayný kalýyor, geçen senede 13 Dolar gibi bu senede . Anlaþýlmayan bir þey var mý ak troller !...
Sevgili üstad,
dolarýn 3.50 seviyelerine geri gelmesi durumunda dolar alacaðýmýzý varsayarsak, bunu banka nezninde vade kazanmak adýna kayýt altýnda tutmak sizin yazýlarýnýzý takip ettiðim kadariyla çok benimsediginiz bir yöntem deðil.
Acaba bu konuda ki çekincelerinizi biraz daha detaylý anlatirmisiniz
özel olmazsa bir þey soracaðým .dolar maliyetini nedir .Neden sordum þimdi elinde dolar tutanlar gerçek enflasyonun tüikin dediði 11.64 deðil de yüzde 20 lerde olduðunu söylüyor ve TL de dursam erir mantýðý i var..genel yazýlanlar bu yönde ....þimdi dolar 2017 ocakta.3.50 idi kabaca yüzde 20 prim yýl sonu 4.10 olmasý lazým....hadi 1 ocak 2017 çok spesifik ...1 ocak 2016 da 3 TL imiþ ...vur bugüne kafada yaratýlan enflasyonu bu yýl sonu dolar 4.20 olursa yüzde 20 lk enflasyona ezilmemis oluyor...e hadi bu 3 ten girenler için .3.40tan.3.50 den trene binenler ne olacak..ben mi yanlýþ bi þey kaçýrýyorum .yoksa tez zamanda dolara dönelim ..hoþ portföyünde yüzde 30 dolar var lakin 30 kasým. 3.75 satýþ opsiyonlu korkmuyorum da deðil gidecekler diye)
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaþkaný Erdoðan:
istanbul'da, kadir topbaþ bey, çevre ve þehircilik bakanýmýzýn kendisiyle görüþmesine olumlu yanýt verdi, istifasýný o þekilde gönderdi. ardýndan düzceyle, genel baþkan yardýmcýmýz görüþtü, o da istifasýný verdi. zannediyorum dün veya bugün niðde'nin istifasýný verdiðini duydum. balýkesir'e istifasýný verme talebimiz iletildi. hakeza melih bey'e, bu durum iletildi.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
Anadolu'daki muhafazakar bir ilde ak parti seçmeni ile yaptýðým bir sohbet aklýma geldi. Açýkça tümü aðýz birliði etmiþçesine þunu söylüyorlardý, biz ak partiye oy vermeyiz, biz recep tayyip erdoðan'a oy veririz. Ak parti bizim için hiç bir þeydir. Örnekle de açýkladýlar: Recep Tayyip Erdoðan bize þu bardaðý iþaret etse ve bu bardaða oy vereceksiniz dese biz o bardaða oyumuzu veririz.
Bu durumun bu kadar abartýlý olduðunu daha önce fark etmemiþtim. Þahsi düþünceme göre Türkiye'de Ak parti adýnda bir parti yoktur. Recep Tayyip Erdoðan vardýr.
Yer Ýmleri