-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
ABD eğer Zarrab'ı öttürürse,
mental durumunu feci merak ediyorum...
saray yavrularından
jet tabakadan
2 öğün kuş yemine
elbet 3-5 tahta hasarı olmuştur
-
Şahsen bu çıkışın, erkenden erken seçim balonunu üfledikleri için olduğunu zannetmiştim ancak buna değinen olmamış.Henüz bunun fiyatlanmıyor olması dolara girecekler için iyi birşey ama eğer fiyatlanan buysa hızına yetişmek zor olur.Daha karpuz kesicez bu kadar hızlı yaşanıp bitmesin herşey.
-
Vakıfbank, önceden talimatlı olarak;100k usd civarı nakit ödemede bir problem yaratıyor mu? Bilgi verene şimdiden teşekürler...
-

Originally Posted by
KARA BORA
Vakıfbank, önceden talimatlı olarak;100k usd civarı nakit ödemede bir problem yaratıyor mu? Bilgi verene şimdiden teşekürler...
önceden talimatlı olunca hiç bir banka sorun çıkaramaz
ülkede döviz krizi yoksa
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
önceden talimatlı olunca hiç bir banka sorun çıkaramaz
ülkede döviz krizi yoksa
Qnbfiskiyebank'a bir iki gün önceden talimat vermeme ve olur cevabı almama rağmen 2 kez (Aralık 2016 ve Şubat 2017'de) ödeme yapamadı 5 gün sonra verebilmişti (komik bir şekilde %3-4 yerine % 0.75 günlük faiz uygulamıştı). Bu günlerde nakit usd çekimlerinde sıkıntılar yaşanabileceğini öngörüyorum...
-

Originally Posted by
KARA BORA
Qnbfiskiyebank'a bir iki gün önceden talimat vermeme ve olur cevabı almama rağmen 2 kez (Aralık 2016 ve Şubat 2017'de) ödeme yapamadı 5 gün sonra verebilmişti (komik bir şekilde %3-4 yerine % 0.75 günlük faiz uygulamıştı). Bu günlerde nakit usd çekimlerinde sıkıntılar yaşanabileceğini öngörüyorum...
bddk ya birkere şikayet edin bir daha yapamazlar
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
KARA BORA
Genel müdürlüğe yazılı dilekçe yazın şubeden bir sıkıntı çıkaramazlar sonuçta önceden şubede Olmaz zaten çok işlek değil ise ayarlamaları gerekiyor
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
-

Originally Posted by
KARA BORA
Vakıfbank önceden talimat vermeme rağmen 5 gün beni bekletti ve beni sinir ederek ödeme yaptı o günden beri kapısından içeri girmiyorum.Çok hantal bir işleyişi var memurlar devlette çalışıyoruz mantığında.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri