-

Originally Posted by
MrK
Dolar endeksi 111 civarına çıkıp 50nin altına çakılacak. Amerika son birkaç ayını yaşıyor. Elinizdeki dolarları 4.3 - 4.5 civarı satın, daha üstü yok.
Dayanağınız nedir?
"Elinizdeki dolarları şu fiyattan satın" diye yatırım tavsiyesi verecek kadar kesin konuşuyorsunuz hem de..
Yoksa sizinki "o zamana kadar ya timur ölür, ya eşek ölür, ya ben ölürüm" mantığı mı?
-

Originally Posted by
efeyle
Vakıfbank önceden talimat vermeme rağmen 5 gün beni bekletti ve beni sinir ederek ödeme yaptı o günden beri kapısından içeri girmiyorum.Çok hantal bir işleyişi var memurlar devlette çalışıyoruz mantığında.
Iyi hatırlattınız, Nisan 2017'de de Vakıf'a önceden talimat vermeme rağmen ödeyememişti.
Şikayet et diyen arkadaşlara da: qnbfiskiyebank'ı şikayet etmediğim yer kalmadı, Bimer/mali şb.dahil sonuç alamadım. problem Şb. de olmuyor, sorun bölgeden ve kurye şirketinden kaynaklanıyor.
-

Originally Posted by
MrK
Dolar endeksi 111 civarına çıkıp 50nin altına çakılacak. Amerika son birkaç ayını yaşıyor. Elinizdeki dolarları 4.3 - 4.5 civarı satın, daha üstü yok.

Originally Posted by
djoz
Dayanağınız nedir?
"Elinizdeki dolarları şu fiyattan satın" diye yatırım tavsiyesi verecek kadar kesin konuşuyorsunuz hem de..
Pek bi yakınlarda şunlar gibi incileri olan birine bu soruyu sormayaydınız da olurdu sn.Djoz :))

Originally Posted by
MrK
bayram öncesi aldığımız pozisyon hafif kara geçti, hedefimiz 3.68 den satmak. Daha sonra 2.9 düşüşü için short pozisyon alacağız.

Originally Posted by
MrK
2.9 dan 3.35 tepkisini de alırız, sonra 2.5 a kadar short...
2018 yaz ayları euro: 5 TL dolar 2.5 TL sepet 3.75

Originally Posted by
MrK
benim uzun vadede 2.25 hedefim var eur/usd için
bu gerçekleştiğinde usdtry 2.5 civarına kadar inebilir. euro da 5 üstü olur.

Originally Posted by
MrK
Dolarcılar nasılsınız?
Bu haftasonu deprem bekleniyormuş, sosyal medyada deprem kahinleri, astrologlar çığlık atıyor.
Deprem olunca dolar %1 artacakmış, hadi yine iyisiniz. :kahkah:
-
"Şimdi bu iki gelişmeyi; hem Hazine'nin nakit biriktirmesini hem de Merkez Bankası'nın kendi mülkiyetindeki altın varlıklarını artırmasını birlikte anlamlandırmak zor. Hazine'nin Merkez Bankası'ndaki hesabında tuttuğu mevduat 3 Ekim'de rekoru vurdu 45 milyar TL. Son 30 günlük ortalaması da 40 milyar TL'ye ulaştı. Bilmediğimiz ne? Zamanlama neredeyse aynı, bir taraftan nakit güçlendirmesi, diğer taraftan rezerv tahkimi. Herhalde Ankara'nın bir bildiği olmalı; bu soruların, tekniğin de ötesinde bir yanıtı vardır."

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...tiyor-40621586
Dolar yeni seviyesinde ...3.7385
Bakalım BİST nasıl açılacak...
Gününüz iyi geçsin...
-
ozel ucakla gidince pasaport kontrolu olmuyordu diye aklimda kalmis
atlayip gitsinler ATA ucagi ile..

Originally Posted by
ayhan53
vize talepleri vardı.
benim merak ettiğim genel kurmay başkanı abd ye gitti mi gittiyse nasıl bir prosodürle gitti
-

Originally Posted by
servetbey
ozel ucakla gidince pasaport kontrolu olmuyordu diye aklimda kalmis
atlayip gitsinler ATA ucagi ile..
...Acaba?
-
Bizde onlara vize uyguluyoruz bunlar cok enteresan geliyor, mesela filipinler bize vize ile girer, biz oraya vizesiz...

Originally Posted by
reha kaya
1. Kırmızı çipli (normal) Yeşil (hususi) Gri (hizmet) ve siyah diplomatik pasaportların tamamına vize uygulanmaktadır.
Valla diplomatik pasaporta bile vize varmış!
-
VİOP artı açtı...
İnadına.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri