-

Originally Posted by
selka
3,7747 TL den %15 lik satış yapılmıştır.. 3,80 üzeri kademeli satış yapacağım....
Taşıdığım dolarların 1/3 sanırım 2 yıl önceden, gerisi de 1 yıl önceden beri taşıyorum
100 usd bile satmam..
rastgele
herkesin çarşısına pazar dilerim..
-
Londradaki TL swap faizi ilk defa tcmb'ninkinin üzerine çıkmış, bu da ciddi yukarı atakların sınırlı kalabileceğine bir işaret. Ama tabii ki tek başına yeterli değil.
-

Originally Posted by
epikurus
Taşıdığım dolarların 1/3 sanırım 2 yıl önceden, gerisi de 1 yıl önceden beri taşıyorum
100 usd bile satmam..
rastgele
herkesin çarşısına pazar dilerim..
Teşekkür ederim...
Benim 11 Eylülde 3,43 TL den sabah saat 11 de %100 FULL USD geçerek maliyetim vardır..
Lakin; Unutmayın hala portföyümün %85 USD dadır... %15 TL de günlük faiz alarak devam edeceğim.
Ama yön, trend değiştirmiyorum.. 3,73 TL altında tekrar TL satıp USD alacağım...
Çünkü Ekonomide hiçbir grafik 85 derecelik açı ile yukarı gitmez...
Bol kazançlar dilerim... Herkese saygılar...
-

Originally Posted by
epikurus
Aynen abi
inanmıyorsa sorsun
3 tane bakandan bahsediyorlar
yemiş hepsi sopayı

Resmen meydan dayağı atıyormuş...
Rahmetli Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ı (ki abi derdi) Başbakanlık koridorlarında kovaladığı rivayet olunur.
-

Originally Posted by
rxpu
Londradaki TL swap faizi ilk defa tcmb'ninkinin üzerine çıkmış, bu da ciddi yukarı atakların sınırlı kalabileceğine bir işaret. Ama tabii ki tek başına yeterli değil.
Sayın Rxpu, Londra TL swap faizinde yükseliş sizce neden kaynaklanıyor ve daha ne kadar devam edebilir?
-
Verebileceğimiz (ve verdiğimiz) yüksek faiz dışında
tl nin tek bir avantajını söyleyebilecek olan var mı
en kırılgan biziz şu an...
gerisini hepimiz biliyoruz..
-

Originally Posted by
epikurus
bunun adı ''coş'' sanırım
tecavüzcü coşkun

Geçen gün tecavüzcü Çoşkun, sinemadan iyi paralar kazandım ama yediğim küfürler kazandığım parayı geçti diyordu..
-

Originally Posted by
selka
Teşekkür ederim...
Benim 11 Eylülde 3,43 TL den sabah saat 11 de %100 FULL USD geçerek maliyetim vardır..
Lakin; Unutmayın hala portföyümün %85 USD dadır... %15 TL de günlük faiz alarak devam edeceğim.
Ama yön, trend değiştirmiyorum.. 3,73 TL altında tekrar TL satıp USD alacağım...
Çünkü Ekonomide hiçbir grafik 85 derecelik açı ile yukarı gitmez...
Bol kazançlar dilerim... Herkese saygılar...
Takdir edersiniz böyle kritik dönemlerde böyle paylaşımlar doğrudan etkiliyor insanı.
Nasıl yapsak bilmiyorum.
Sattıklarını belirten tüm arkadaşları izleyenler şu ana kadar pişman olmuşlardır...
Töhmetli bir bildirim .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri