-
soru bugun soruldu cevapta bugunluk en guncel
yarın tazesi çıkçak
usta bugun gelmedi
fırın ustası
geleceğe dayir heçbişi bilinemez o mantıklan
-

Originally Posted by
powerpc
ben cevap veriyorum, aralık-ocak 4,20-4,50
2018 ortaları 5,5
2019 sonu 7,5
rakamlar net,geçen kasımdada aynılarını yazmıştım.o yüzden 2019 sonuna kadar dolardayım,sonrasına bakacağız.
Eğer bu hesap tutarsa 2019 sonu en düşük memur maaşı 375 dolara kadar düşüyor. Bekleyip görelim.
-
17.05 lik bir brut mevduati olabilir
16.11 lik brut bono da

Originally Posted by
sadecegrafik
Net %14.5 TL faizi alman imkansız. Stopajı ile kaça gelir? Piyasada böyle bir oran yok TL de. Hoşgeldin süreli max brüt %14 alırsın.
Nereden alıyorsan söyle bizde yatıralım oraya.
-

Originally Posted by
Moruk
soru bugun soruldu cevapta bugunluk en guncel
yarın tazesi çıkçak
usta bugun gelmedi
fırın ustası
geleceğe dayir heçbişi bilinemez o mantıklan
evet ama en büyük asal sayı bugünde şu saniye itibariyle orada duruyor, sadece insanlık bilmiyor. O nedenle benim sorduğum sorunun cevabı yukarıdaki cevap değil.
-

Originally Posted by
powerpc
GUND, durumun kötü her gün 0.5 mg xanax al,yoksa aklını kaçıracaksın. %60 la bu haldeysen %100 olsa herhal köprüden atlarsın. Arkadaş ben niye rahatım çünkü elimde sağlam veri kaynakları var.
Gund,sağlam verilerle konuşan bir arkadaşımız,ama bence de doların bu durumu onu aşırı rahatsız etmeye başladı,seçenekler sınırlı,ya risk alıp buradan tl ye geçilecek,faiz veya borsada değerlendirme yoluna gidilecek birikimler,yahutta benim yaptığım gibi sabırla beklenecek,maalesef iç ve dış politik sebepler yüzünden öldü bitti denilen dolar bir anda fırlayabilir,3 kuruş birikimimiz biraz artarken tl nin değer kaybı sonucu hayat standartlarımız bir miktar daha düşebilir.
-
2017 aralik maasiniz 100 lira olarak alinir ise
yilin tum aylarina dagitilmis alacaginiz para 105.82 dir
burada gelir diliminden kacan para onemsenmedi...........

Originally Posted by
gundwane
Memur zammına baktım da komedi
2018 4+3.5
2019 4+5 hayrola...Neyse..Bu + lı zam taktiği de yeni bir icat..Eskiden zam belirlenir ocak ayı itibari ile verilirdi.
4+3.5 kaç 7.5 ama kazın ayağı öyle değil işte neden..
100 tl maaşınız olsun
6 ay 104 tl alacaksınız
6 ay 107.64
toplayıp 1269.84
Geçen sene ne almıştınız 1200
toplam zam 69.84 tl
böl 12 ye 5.82 yüzdeeeee..
4+3.5 zammın gerçek zam oranı 5.82
Bora ağabey hatam varsa düzelt lütfen..Benim hesap böyle çıktı.
-

Originally Posted by
watcher46
Gund,sağlam verilerle konuşan bir arkadaşımız,ama bence de doların bu durumu onu aşırı rahatsız etmeye başladı,seçenekler sınırlı,ya risk alıp buradan tl ye geçilecek,faiz veya borsada değerlendirme yoluna gidilecek birikimler,yahutta benim yaptığım gibi sabırla beklenecek,maalesef iç ve dış politik sebepler yüzünden öldü bitti denilen dolar bir anda fırlayabilir,3 kuruş birikimimiz biraz artarken tl nin değer kaybı sonucu hayat standartlarımız bir miktar daha düşebilir.
doktora gitse 0,5mg xanax yazacak,yeşil reçeteyle veriliyor. ama kesin verir. yoksa bu durum onu yiyip bitirecek.
-
sana hava hoş. çünkü senin pozisyonlar hep sanal.
))
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri