Haziran ayý iþsizlik rakamlarý açýklanmýþ, düþüþ durmuþ. Ýstihdam seferberliðinin etkisi bitmiþ görünüyor. Hele son üç ay ertelenen sgk primleri zamaný gelsin, belediyelerin vb yaz için geçici aldýklarý elemanlarýn süreleri bitsin, kgf ödemeleri baþlasýn bakalým neler olacak, benim tahminim yýlbaþýnda geri %13'e dönülür. Yara bandýyla bu kadar olur, yara duruyor, her an geri kanamaya baþlayabilir.
Ekonomik göstergelerdeki iyileþmelerin sonuna geldiðini yeni güçlü adýmlar atýlmazsa her türlü göstergenin bozulmaya döneceðini düþünüyorum. Buna kur, borsa, faiz, enflasyon hepsi dahil.
Bir tek üçüncü üç ay büyüme verisi geçen yýlki eksiden dolayý epey yüksek çýkacak, büyük para bu son fýrsatý borsada satýþ için kullanabilir.
Üzerimizde sirke dökerek mi yiyecekler?..malum en son bedava parayla ''Kükrer'' sirke þirketini aldýlar..
Yok, yok yemezler ya..etimiz sütümüz bereketlidir bizim..
2000'in baþlarýnda mý neydi, Temploton fonu yöneticisi Mark Mobius demiþti sanýrým..Türkiye'yi seviyorum..güzel kazançlar elde ettik oradan demiþti bir keresinde..
Eee onlarca yýl bir takým menfeatler uðruna kronik cari açýkla yaþarsan olacaðý bu..
Tekrar tekrar ayný filmi izleriz biz..bu sefer ki son, çok acý vermese bari..![]()
Yaw þu gören gözler duyan kulaklar gülümseyen suratlara haber verin
gelen gelior ona göre
biraz dolar alsýnlar daaaa.
Þimdi almayacaklarda nereden alacaklarmýþ
crash da yolda bu arada..hemde tüm hýzý ile..
öyle týngýr mýngýr da deel haaa
dikkat..
tüm hýzý ile..
![]()
Yer Ýmleri