BIST te kitleyecekler demiþtim hatrýlarsanýz 110binlerden. Dolar ile de 3.50 altýna indirip algý yapacaklar gelgel operasyonu.
BIST te kitleme devam ediyor. Çoðu hissede kol gibi geçirdiler. Müthiþ zarar eden var trene son binenler içinde.
DOW da da gelgel yapýyorlar. Volatilite diplerde. P/E 35 lerde. Yavaþ yavaþ kitleyip bir anda þelale olursa hiç þaþýrmam.
![]()
Dünya hisse senedi toplam deðeri (market çap) dünya toplam GDP sinin %110 una ulaþtý.
Her türlü gelgel kitleme operasyonudur bence.
![]()
Önce Japonya sonra Avrupa hiperenflasyon ile o da olmazsa Staglasyon riski ile karþýlacak.
Ýngiltere BREXIT yaparak götü kýsmen kurtardý.
FED bir sonraki QE yi yapana kadar USD$ en güvenli liman. Geçici olarak tabi. Yavaþ yavaþ uzun vadeli ALTIN GÜMÜÞ alýn fiziki.
![]()
Grafikleriniz icin cok tesekkurler,cok sukur bu forumda 2 trend cizgisi cekilmis grafiklerden farkli(kendim de yaptigim halde soyluyorum) grafikler gorebiliyoruz.ozellikle dji benzerlik grafiginiz cok ilginc ve muthis...
Viop ve varant tarafinda altin ve gumus alan biri olarak bu iki metalin krizler ile ilgili (oncesi ve sonrasi olabilir) bir grafik/calisma var midir elinizde?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
EURUSD yi yaklaþýk 3 sene 1.05 - 1.15 bandýnda gezdirdiler.
Þimdi yeni band 1.14 - 1.2050 bandý. Yukarý yaklaþtýkça sat. Aþaðý yaklaþtýkça al. Ne kadar gezdirirler? Güçleri yettiði kadar. Bir süre. Sonra bir tarafa kýrýlýr.
![]()
............
Yer Ýmleri