Yaw ziktir edin FEDÝ MEDÝ.
3.35 - 3.45 arasý RÝSK FREE BUY ZONE dedik.
3.67 den sonra kademeli satacaðýz dedik.
Her durumda yastýkaltý fiziksel ALTIN biriktirin, götünüzü bir tek ALTIN sýcak tutacak dedik. 1050$ den beri alýn dedik. Hala almaya devam edin dedik.
110 bin BIST te gelgel noktasý dedik.
DOW ve NASDAQ ta herkes boða, gömecekler dedik.
DEDÝK DEDÝK DEDÝK...
ilkokul mezunuyuz diye siz beni ziklemeyin. uzmanlarý zikleyin.
havalý civalý Ýngilizce laflar edemiyoruz. boþverin. Aha beni de elit yaptýnýz amk.
"THE ULTIMATE SOPHISTICATION IS SIMPLICITY" Da Vinci.
TCMB týpký TR deki küçük yatýrýmcý gibi.. Zamansýz yerlerde faiz artýrdý.. Artýrmasý gereken yerde ise artýrmadý, sonradan fatura kabardý.. Örtülü 300 baz faiz artýrdý.. Þimdi mermiler bitti..
Ama USD ýn roketi ise henüz ateþlendi... Nereye kadar uçar allah bilir=
TCMB ise nereye ne kadar faiz artýracak? Piyasada týk yok zaten...
FED bilançosu 4,5 trilyon.. FED 4 yýl her ay önümüzdeki Ekim ayýndan baþlayarak (Burasý kesin)20-30 milyar usd bilanço küçültmesi yaptýðýný düþünürsek ki (metinlerde bir yerde vardýr benim ki sadece tahmin) 48*20= 1 yada 1,5 trilyon usd eder...
Yani; 4 yýl sonra fed 4,5 trilyon usd olan bilançosunu 3,5-3,0 trilyon usd a indirir...
Durum budur....
TCMB sýnýn ise faiz maiz artýracak ne yeri vardýr ne de siyasetin ne inþaatýn ne milletin buna sabrý...
Aðbal: Dolar için ölçü, rakam biçenlere bakmayýn
Dolar ve finans piyasalarýnýn seviyesi bakýmýndan istikrar olduðunu dile getiren Maliye Bakaný Aðbal, "Kurun seviyesine iliþkin teknik deðerlendirmeler olur ama onun dýþýnda 'geleceði gören kahin' edasýyla dolarýn seviyesi konusunda ölçü, rakam biçenlere kimse bakmasýn" dedi.
https://www.dunya.com/ekonomi/agbal-...-haberi-382482
Hazinenin ekimin baþýnda yapacaðý halkýn altýnýný alýp yerine altýn tahvili veya altýn sukuku verme iþi þimdi daha da öneme bindi. çünkü BES tam anlamýyla fiyaskoya dönmüþken , altýn iþi de berbat þekilde neticelendirilirse Türk Lirasý ekran gangesterleri için kýsa git her yerinden para kazanýrsýn stratejisne döner...
amana aman
aynen katýlýyorum
yellen tüm silahlarla karþýnýzdayým diyor. burada hem çin hem de rusyaya karþý mesaj var
istediðiniz kadar usd kullanmasanýzda ben silahlarý çekerim diyor
FED/YELLEN: ELÝMÝZDE HALA MANEVRA ALANI VAR, FAÝZLERÝ 4 KERE DEÐÝÞTÝREBÝLÝRÝZ
BÝLANÇOYU EKONOMÝK GÖRÜNÜMDE SOMUT BÝR KÖTÜLEÞME OLURSA ARTIRIRIZ
Yer Ýmleri