Valla ben 2002 Mart gittim Kanada YA
PARÝTESÝ 1.06 idi
Sizi koy kayfeleriyle baþ baþa býrakalým biz
Hiçbi caciktan anlamayan dolu yahu bura
Adama Milenyum yorumu yaziyok
Ýstanbuldan semt ismi yazýyo
Ývedik fan heralde
https://m.mynet.com/muskaciyi-baltay...-yasam-3279301
Yazik buyucu hocaya amaaaa.
Ayibb
Insan muskaciyi balta ile keser mi..
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar size bir tavsiye: Bu tip forumlarý, bu tip forumlarda yazan þeyleri kafaya takýp dikkate alýp da canýnýzý sýkmayýn. Maalesef online media bu iþte: adamý karþýnda görsen 5 dk konuþursun anlarsýn ama burada bu imkan yok. Harcamayýn vaktinizi buralarda. Hakikaten bilgisine güvendiðiniz kiþilerin mesajlarýna bakýn, gerisini sallayýn gitsin. Kaybeden siz olursunuz. Site sahibinin sorumluluðu olmaz. Benim tahminim o sadece reklamdan aylýk 12-20K TL kazanýyordur. Verir isteyene IP numaranýzý kurtulur. Size bir hikaye anlatayým: bu þekilde baþka bir forumda bana hakaret eden kiþinin site sahibinden IP'sini aldým. Adam daha sonra özür diledi, hastahaneden resmi psikolojik sorunu vardýr raporum var kusura bakma dedi.
Neyse konumuza geri dönersek eðer
Aaaa amerikada ýrkçýlýk yok avrupada var
Avrupa arogant amerikanya insancýl
Olsun
Snn varlýðýn Avrupanýn uzun yaþamasýna baðlý
Öyle vop mop borsa kýsa dönem eðlence ulusun karnýný ticaret doyurur goruyong iþte güney ve doðu komþularýn bir varmýþ bir yokmuþ muhabbetinde surekli
Avrupa amerikan tacizine dayanýr sa
Çünki parite oyununu namissiz peh eyi biliyo
Ýþine geleni sýska býrakýyor Kanada
Gelmeyeni palazlandiriyo yiyip içip çýkamasin diye avrupa
Bazisina bi fiske knock out svizeriya
Yani bizim böyle az okuyup ( okul az okuyup yani kýsýtlý know how) tezgahta isleyip gene sanayi ara mali da olsa
Tek diþe dokunur pazarimiz avrupa
Ondan onlara burdan fikren bi can simidi yolladik fena mi ettik. Türk olmasak bana ne
Gereksiz not: þu Baðcýlar delikanlisi adam tam uzun ufuk ileri gerizeka süzme hemde
Son düzenleme : Moruk; 25-09-2017 saat: 19:14.
Þenol Hoca'dan da biþey saklanmýyor valla.
Nexus 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=12036
yýlsonunda dolar kaç kapatýr anketine alalým sizleri.
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri