Hocam 3. Dalgayi çok beklermiyiz .dev dalgayi bekleyen sörfçü gibi bekliyoruz.
Hocam 3. Dalgayi çok beklermiyiz .dev dalgayi bekleyen sörfçü gibi bekliyoruz.
3. dalga vadesi 2. dalganýn býktýrýcýlýðýna baðlý, ikinci olay ise þuan her yerde 3,30 pompalanýyor nereye baksanýz haftalýk tobonun ensamesi yok cemi cihan euro 1,20-1,25 olacak dolar 3,30 olacak deyip duruyor yani usdtry düþmeli mantýðý kafalara kazýnmýþ durumda.
Haftalýk tobo sol omuza göre bu hafta 3,5125 de dip yapýldýysa gelecek hafta güzel bir yukarý dikme bar beklentim var ondan sonrasý Allah kerim artýk en büyük düþmanýmýz 3,6480 bölgesi bundan sonraki en ufak bir kriz 3 dalgasýna yarar.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Cümleten günaydýnlar.
Bugün grafik yok, sabah içinse güzel bir ayý tuzaðý bekliyorum artýk hayýrlýsý.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Riskler çoðunluk tarafýndan görülmüyor çünkü troll denilen bir meslek var artýk.
Nasýl rusya krizinde ruslar gelmezse gelmesin amannn bize turistmi yok, ruslar domatesimizi almazsa almasýn amannn bize alýcýmý yok þimarýklýk diz boyu, ruslar bizden öyle kolay vazgeçemez vs.vs.sonra bakýldý ki evet turist yok, domatesi alan yok, ve çok kolay vazgeçiliyormuþuz.
Þuan almanya krizinde gene ayný þimarýklýk ve ihracatýmýzýn %60 ý AB ülkelerine yapýlýyor açýklamalar gel almanyada 3 milyon vatandaþýmýz var hani akýllý olun evdeki milyonlarý salarýz üstünüze , yok biz öyle kolay vazgeçilmeziz neden çünkü almanyanýn doðrudan yatýrýmý var ülkede o fabrikalar kolay sökülmez diyor vatandaþlar ama sökülüp taþýnmasý 15 günlerini ya alýr ya almaz adamlarýn yani bu þimarýklýk bizde devam ettiði sürece nema problema diyorum sonrasýnda gene ayný biz yapmadýk þu yaptý özür dileriz vs.vs. filmin baþýda ayný sonuda ayný hiç deðiþmiyor.
Ek olarak AB den alýnýp halka yansýtýlmadan ve tepede iç edilen bir ton teþvik var öyle dað köylerine yol yaptýk, öðrencilere hibeler verdik, yok þunu yaptýk bunu bilmemne yaptýk iyi güzelde kardeþim finansmanýný nasýl saðladýn onu açýklayan yok. Þimdi þu krizde bakalým Almanya biraz dik durursa ve o alt tabana yayýlmadan tepede hüpletilen teþvikler kesilirse neler olacak asýl onu görmek lazým.
Bugünlerde artýk grafik paylaþýmýný ben ufaktan durduruyorum bunuda açýklayayým çünkü herkesin bildiðinden para kazanmak iþi zordur kendi ekmeðime de kan doðramayý istemem.
Hedefleri zaten verdim þimdilik sadece izleme zamaný özellikle bu hafta çok önemli.
Yer Ýmleri