GBP 61,8 de tepeyi yaptý çaktý aþaðý barý ben yokum birader dedi orada 2 noktasý yapýldý
1,2977 yukarý geçilmedikçe gbp aþaðýda 1,2624 ve kýsa ana hedef 1,24029 çýktý ortaya euro þerrosunda hala týk yok.
GBP 61,8 de tepeyi yaptý çaktý aþaðý barý ben yokum birader dedi orada 2 noktasý yapýldý
1,2977 yukarý geçilmedikçe gbp aþaðýda 1,2624 ve kýsa ana hedef 1,24029 çýktý ortaya euro þerrosunda hala týk yok.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
63.80 64.20 bandýnda dünden beri saðlam savaþ var..
Çok mal geliyor oradan..
ZAR pes etti 0.40 eksiye döndü..
Bizde swap yasaklandý ayaðýna 0.30 + dayýz..
Veri beklenenden kötü gelirse ZAR da düþüþ 1 i bizde de 0.50 yi bulabilir..
Yoruldu belli..
Dinlenmesi gerek..
Bolingerýn dýþýndayýz günlükte..
15.30 veri bekleniyor hadi bakalým 2 aydýr mokoko geldi bu ay adam gibi birþeyler gelsin dolar rallisi adam gibi baþlasýn artýk mübarek 3 aydýr þu dolar rallisini bekliyoruz veri adam gibi gelirse euro ve dxy 2 leri yapmýþ olur kýsa vadede yüzde 4-5 lik ralli gelir.
Þuanki euro ve dxy 2 noktalarý %5 civarý dolar rallisi gösteriyor ancak dxy de 95,47 euroda 1,1444 önemli noktalar iþin þuanki sýkýntýsý þu.
Euro 1,1444 ü yukarý kesse bile dxy 95,47 desteðine ancak yaklaþýr hadi buyur bir denklem daha karþýmýza çýkýyor euromu gerçek dxy mi ?
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
öyle olacak zaten resmi dolar alýmýna yasak koyacaklar,ama karaborsa son sürat devam edecek. çarpýklýk diye buna derim. Arjantin geçen seneye kadar böyleydi baktýlar zýrvalýktan öte deðil, kur tekrar serbest býrakýldý. döviz yasaðýnýn nedenide MB'nin piyasaya göre ucuz döviz satmasýydý,buna sadece belli bir elit ulaþabiliyordu.ayný bizdeki 1983 öncesi gibi. bunlarda hafýza sorunu olduðundan ayný hatalara bile bile girerler.
parite demedim. eurtry, usdtry ve dxy. ama Sn Stonhand sanýrým euro dan kasýt olarak pariteyi kasdetmis
Yer Ýmleri