Ne dedim japonum dedim 113,80 i kýr dedim kýrdý dinler beni gözünü sevdiðim.
Þimdi bütün piyasayý takýr takýr domine der japonummm aslan japon, kaplan japon
DEVAMMMMMMM
Ne dedim japonum dedim 113,80 i kýr dedim kýrdý dinler beni gözünü sevdiðim.
Þimdi bütün piyasayý takýr takýr domine der japonummm aslan japon, kaplan japon
DEVAMMMMMMM
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yahu adamlar þiþmiþ indikatör indiriyor iþte býrak sakin 3,6880 artýk önemli bile deðil sen takýldýn 3,6250 ye euusd shortlar iþ yapýyor alooooooooooooo 1,1430 dan çaktým arada ama riskliydi þaka maka ve 1,1440 tepe oldu mübarek 4 pipsle bozmadýlar yapýyý.
Bu olaya 2 noktasýný psikolojik etkiside diyorum ben yani teyittir böyle aþýrý volatilite varken almaya satmaya el gitmez PY rahat oynar.
Euusd harita çýkýyor ortaya zýney zýney teyteyteyyy
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Dxy 3 dalgasý baþlamasý lazým þimdi hayvan gibi ivme gerekiyor dxy de yukarý olarak peþi sýra euroda aþaðý ivme lazým 1,1440 dan 1,1387 ye yetmezzzzzzzz 1,1357 kadar basmalarý lazým þuan.
Yaw eurusd ye satýþ geldiðinde bu aralar bizim dolara da satýþ geliyor
alýþ geldimi dolar da yükseliyor bizde
bana mý öyle geliyor..
bi saçmalýk var..
Þimdi tek yapýlacak þey pozda yatýp yapýnýn çalýþmasýný beklemek.
euusd
ilk destek 1,1356
teyit : 1,1306
ara hedef : 1,1091 ve geri alým noktasý
ana hedef : 1,0875
haydi geçmiþ ola stop noktasý artýk euroda deðil dxy nin attýðý pinbarýn dibi 95,76 noktasý orasý en son büyük tuzak atýlan bir yer boða tuzaðý orasý aþaðý geçilirse artýk euronun ipini yukarý çekerler oraya kadar camýþ gibi yatýþ euro shortlarda.
Yer Ýmleri