3.58'e gevþer.
3.58'e gevþer.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Merhaba xauusd icin dusuncelerinizi.ogrenebilirmiyiz sayin stonhand
SM-A700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolardaki hedeflerim:
bu sene sonu: 4,5 TL
2018 sonu: 5,75 TL
2019 sonu:7-7,5 TL
Euusd açtýðý gibi kapatacak galiba %0,00 nedir ya hani bokunu çýkardýlar bugün resmen mübarek günlük iðneyi at bugün net kayýp gün bildiðimiz düz çizgi günü cidden rezalet be.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Cümleten günaydýnlar benim kafa gene euroda þimdilik gelecek yapýsýný kafamda oluþturuyorum
1 saatlik yapý için olasý aþaðý düþen kanal. Dün kanalýn direnç bölgeleri oluþturuldu ve 8 ve daha fazla temas saðlandý bugün þu aþaðýlarý test etmeye baþlarsak yapý tertemiz oluþacak inþallah.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Sepet kur supdem destek testi + saatlik kanal desteði ve yukarda hayvan gibi açýlan yükseliþ marjý yani 3,64 de kanalýn tepesini gören sepet kur þimdi 3,61 deyken yukarda deli gibi yükseliþ marjý açýldý. Bunu in çýklarla yapabiliyorlar ama yatayda yapmasý mükemmel.
Yer Ýmleri