aslýnda söylediðin gibi draghi ne derse desin usd/try nin yönü mecburen belli.sadece þiddeti deðiþecek gibi.ytd.
aslýnda söylediðin gibi draghi ne derse desin usd/try nin yönü mecburen belli.sadece þiddeti deðiþecek gibi.ytd.
Bu saatten sonra hani çýksa ne çýkmasa ne.
Þimdi bakalým aylýk 350 pips makas var deðil mi 7.ayýn 20 sindeyiz.
Ocak ayýnda viopda long olan birine 7 ayda 2450 pips makasdan girmiþ oda 1e 20 kaldýraç olduðu için %1
Ocak ayýnda forexde buy açan birine 7 ayda 1e 100 kaldýraçta aylýk swap %5 civarý eder adamýn %35 parasý sadece faizde erimiþ
Ocak ayýnda kur 3,92 di þuan 3,54 = 3800 pips zaten fiyattan girmiþ.
Üstüne koy 7 aylýk her ay %1 alýnmayan faizi %7 de TL de kalsa alamadýðý faizden girmiþ.
Spottan alana itelenen sadece dolarýn düþmesi ama kaldýraçlýda son 7 ayda batan gidenin haddi hesabý yok hani bu artmaz artmaz deniliyor ya neden artmasýn 7 ayda dolar tarafýna giren girmiþ adamlar durduklarý pozda sermayenin yarýsýndan fazlasýný ya eritmiþ yada batmýþ durumda. Viopu geçtim hani bunun hacmi düþük diyelim forexde sadece swap maliyeti bile 7 ayda adamý batýrýr usdtry de.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Þu ortamda dolar tarafýnda batan battýysa çýkanda çýkmalý iþte o yüzden bu yapý gereði 3,96 ya kadar beklenti 3 dalgasý ama saðlam bir dalga. Burada diyelim fiyat 3,63 oldu tek günde 300 pips aþaðý çekse kaldýraçlý piyasalarda alýcýlar hele ki osn 4 ayda ürkek ceylan gibi oldu, bir tane adam kalmaz o gün alýþ tarafýnda ahanda 3,30 a düþüyoruzzzz diye piyasada :D hhahahaha
Þurda daha 2 gün önce 1,1580 lerde dolanýyordu euusd, koyduk kamayý koyduk supdemi al sana 100 pips kemiksiz hemde major paritede, dedim ya kereste tüccarlarýna laf anlatmaktansa grafiðe odaklan bak iþine gücüne o yüzden imzaya koydum iþte. Troll müsün aman aman uzak dur olmadý az öte dur orada eþelen yanaþma yanýmýza. Çünkü bu adamlar enerji hýrsýzý insanýn enerjisini emiyor , tüketiyor baþka bir halta yaradýklarý yok iþte oksijen israflarý.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
anlat heyecanlý oluyo. 03.03.2016 da öbür köy.
Þunuda ekliyorum iyi niyeltide olsa bu troll tayfasýna cevap veren, alýntý yapan vs. olursa onlarýda engelliyorum artýk zaten baktýk iþin cýlký çýktý yallah tazzik kendi köyüme ona göre bunlar eþelenir eþelenir baktý ipleyen yok gider yok cevap veren 1 kiþi çýksýn ohhh keyiflerine doyamazlar kendilerini birisi insan yerine koydu diye.
127 binlerden actigin shortlar ki, ona da inanmýyorum ya. sözde shortlar diyelim. badem oldu. 7000 bin puan girdi. neyi anlatýyorsun. sözde açýklama yaptýn. saçma sapan, dostlar alýþveriþte görsün açýklamasý. bu tipler böyledir. laf kalabalýðý ve grafik kalabaligiyla ahkam keserler. fx.grup.com dan seni soruyorlar. 03.03. 2016 da topic açtýn, ayni gün 2.92 lerden dolar aldim dedin, sonra aralýksýz düþtü 2.78'e. o günden beri de yazmýyorsun diyolar.
Þimdi 3.30 lar OLACAK demedim..
Olabilir dedim..
Kesin konuþmak olmaz bu iþlerde..
3.30 35 ler 3.70 75 lerden daha büyük ihtimal bende þu aþamada..
Yalnýz zaman daralýyor..
Sonbahara 2-3 ay kaldý..
Malum sonbahar da biraz hareket bekliyorum (gerçi herkes beklemeye baþlamýþ bu kötü haber)
Yani 3.30 lara dalarsa çýkmasý için 2 ayý var..
Sonbaharda FED MED yan çizerse iþte o zaman yandý gülüm keten helva..
Elimizde 3.30 fiyat sýfýr beklenti kalýr ki
set oyun maç anrea agassi olur..
Yüzde 60 dolardayým..
Hiç bir zaman komple gömülmem hiç birþeye..Hissede aynýdýr..
Sýkacak kurþunun olmalý..
Bu piyasalarda ben neler neler gördüm..
Oranýn altý olmaz buranýn üstü olmaz
Ýmkansýzzz
Gördünüz mü nasýl tepdi..yaaaa..
o hooo..
Geçecen bunlarý..
Ne olursa ne yaparým stratejin olacak..
Dolar endeksi ni vurdu.bakalým daha neler olacak.
Yer Ýmleri