Teknik analiz olmadý, temel analiz verelim abime durumu mu![]()
Yazdýðým mesajlar þahsi görüþlerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
3.5125 dedik altýnda günlük kapanýþ varmý yok o zama sorun yok orasý ihlal olursa ozaman duruma bakarýz yoksa aðalar gün içi indirmiþ kaldýrmýþ anca silkeler durur olmuþ armutlarý ha basacaksa bassýn 3.30 a tutanmý var.
Mübarek bu sitede ciddi troll dolu 3 derken 4 , 4 derken 5 arta arta gidiyor afamlar gecenin 2 sinde bile takip edio buraya mesaj atýyorsa maþallah aldýðý asgari ücretin hakkýnu it gibi veriyor demektir
Bu kadar durgunkulugun arkasý yukselismi ?
Oha ki ne ohaaaa ertem qe açýklamýþ milletin haberi yok ulan adam kgf derinleþerek devam edecek diyor, sýnýr yok , tarih yok ölümüne devam yani 52 milyar dolar para saçtý bu adamlar þuan piyasayý likide boðacakþar bu kadar paranýn bol olduðu yerde paranýn deðerimi kalýr , merkez parasal sýkýlaþtýrma ertem efendi qe ohhhh bir yandan saç diðer taraftan topla hahahah ancak bu larýn zeka böyle bir þeyi yapar. Þimdi merkez ne halt edecej kgf den vir 52 milyar dolar daha yetmedi bir 52 daha bu kadar pranýn bol olduðu piyasada paranýn deðerimi kalýr ne zamandýr beklediðimiz haber ertemden geldi iyimi.
Hocam grafikleri kestiniz trollerri bosverin hepsini engelledik zaten he he diyin gecin
ston ben bunlarý aylar öncesi söylemiþtim. yeni KGF aðustosta açýklanacak demiþtim,yine yanýlmadým çünkü kaynaklarým saðlam. KGF nin bitiþi 2001 gibi bir crash sonucu olacak artýk bu anlaþýldý. özellikle aþýrýlýklar yapan bankalardan uzak durulmalý. küçük ve orta ölçekli arap bankalarý riskini minimum tutmaya çalýþýyor. bir bildikleri var. KGF ye en az iþtirak eden bunlar,en çok abanmýþ olanlar kamu bankalarý. diðerleri ne þiþ yansýn ne kebap hesabý ortada takýlýyor.
Yer Ýmleri