Bu tür kaðýtlardan parça parça almak gerek. Yoksa baðlanýp kalabiliyoruz. Bir miktar nakit her zaman olmalý. Düþüþleri fýrsata cevirebiliyoruz o zaman.
SM-M105F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tür kaðýtlardan parça parça almak gerek. Yoksa baðlanýp kalabiliyoruz. Bir miktar nakit her zaman olmalý. Düþüþleri fýrsata cevirebiliyoruz o zaman.
SM-M105F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gaz verip durmayýn millete
SM-M105G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millet mal pazarlamaya çalýþýyor dikkatli olmak lazým
Hâlâ hacimli bir þekilde düþüyor.
Demekki dahada düþecek
SM-M105G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 aylik bilanco aciklandiginda o guzelim kar tablosunu hic edip 1.6x gosterip 1.4x lara kadar geri verdiler ustelik 1.5 ay da oralarda beklettiler. Bilancoda kar iyi gelse bile bunu primleyecek diye bir sey yok asla. Ve unutmamak lazim ki yabanci satacagi zaman maliyete falan bakmiyor ne var ne yoksa buldugu fiyattan veriyor. Ýnsallah o durumlara gelmeyiz. Dikkatli olmakta ve fullememekte yarar var.
BALIKESÝR BANDIRMA ,
buralardaki patronlara aldanma
Borçsuz, ciro ve karý artan bir sanayi þirketi olan Bntas ýn aþaðý yönlü devre kesmesi þirket adýna utanç verici bir durum.
Kasada o kadar nakit var. Yönetim kurulu acil toplanýp hisse geri alýmý kararý almalý.
Sayýn yönetim kurulu üyeleri, yeni yatýrým yapacaðýz diye bedelli yapýp para almayý biliyorsunuz. Þimdi sýra sizde hissenize sahip çýkýn(
Ytd
Nerde o delikanlý sirket nerde oyle yonetim kurulu. En altta 4 kademede toplam 30 bin lot anca vardi. Gordu onu öyle basti cakal. Yersen iþte.
Yer Ýmleri