Konuþmayalým miGida hisseleri hareketli ondan olabilir. açýkçasý ben okadar olduðunu düþünmuyorum diðer sosyal mecralari varken bana mantýklý gelmiyor. Hisse bezdirme doneminde takip eden kiþi sayýsý yavas yavas azaliyor normal olarak, nerde hareket basliyor takip edende çoðalýyor. Bntas ozelinde endeks bozmazsa bu hafta 3.32 gecilir diye düþünüyorum. Genel kurul ve temettu haberide bu hafta gelebilir. Temettu vermez bence ama ufak bir miktar aciklarsa fena olmaz. Umarim hacimli bir çýkýþ olurda yakinda 4 direncini de atlariz.

Gida hisseleri hareketli ondan olabilir. açýkçasý ben okadar olduðunu düþünmuyorum diðer sosyal mecralari varken bana mantýklý gelmiyor. Hisse bezdirme doneminde takip eden kiþi sayýsý yavas yavas azaliyor normal olarak, nerde hareket basliyor takip edende çoðalýyor. Bntas ozelinde endeks bozmazsa bu hafta 3.32 gecilir diye düþünüyorum. Genel kurul ve temettu haberide bu hafta gelebilir. Temettu vermez bence ama ufak bir miktar aciklarsa fena olmaz. Umarim hacimli bir çýkýþ olurda yakinda 4 direncini de atlariz.
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri