Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Þirket iyi olabilir.Ama tahta þirketin ne karlýlýðýný ne de potansiyelini yansýtmýyor.Tahtacý patronun adamý olduðundan vizyonsuz adamlarýn tahtasýndan hep uzak durmayý tercih etmiþtim.Buna girerek çok ciddi fýrsat maliyeti yazdým.Elimde çok az birþey kaldý.Kalanlara bol kazançlar.
Neyse kýsmet
Hayýrlý olsun. Dediðiniz gibi vizyonsuz tahta ve yapýcýsi var ama ekmeðinin peþindelerzamani geldiðinde yine yukardan mal daðýtarak surundurecek ama bu fiyatlardan çok zor. Biraz daha süründürür du bence ama fonlar devreye girince kaldirmak zorunda kaldi görünümü var. 7 tl alti bence artik cok zor aþaðý alsa fonlar kapida bekliyor yukarý sürse toplamak zor olur. yeteri kadar toplayýp en sonunda mal dagitacagi bolgeye doðru yola çýkarýz muhtemelen. 6 tl da 1 ay civari oyaladi 8 tl da oyaliyor 10-11 tllarda oyalayacak beklentisi oluþur baya bir mal toplayabilir. Ben olsam ordan yapýþtýrir 2-3 ayda bitiririm iþi seçim sonrasina birakmam
Ama kabiz tahta uzattikca uzatir mi gorecegiz.
Allah, herkese Þirketinde...Onun sahibinin de karakterli olanýný nasip etsin.
Kolay deðil, Para baðlýyorsun ve yýllarca risk alýp verem oluyorsun.
Ama bunun inançsýz patronu göbeðini büyütmekle meþgul...
Baba, oðul birde tahtalarýný yöneten taþeron.
Endeks nereden nereye gelmiþ bir yýl içinde.
Son 10 gün içinde Endeks %0,60 artý...BNTAS %6 eksi.
Endeks %3,5 artý...BNTAS %1,00 eksi.
Þirketin her þeyi güzel olsa ne olacak? Karakteristik bir yaný yok.
Emmeli, gömmeli ayin var bir yýldýr...Ýyi günde, Kötü günde hep çöktüler tahtaya.
Bundan Baba ve oðulun haberi yok öylemi?
Neymiþ tarla almýþlar, Güneþ enerji sistemi kurmuþlar, Ek bina yapmýþlar,
2021...2022 karlarý kasada...peki tahtaya ne yansýmýþ???
Bunlarý kendine yapmýþ, Ben hisseleri satar giderim.
Ama patron kendisini ve çocuklarýný zengin eder.
Haram zýkkým olsun, tahtayý böyle kýllatýp duruyorlar.
10 kademe aþaðýya, 10 kademe yukarýya...karanlýk oda uzmanlarý.
Bu þirket tahtasýna inanmakla hata ettim...
Diðer tahtalar arayý açtýkça çakýlýp kaldým bu lanette.
Dirayetsiz, iktidarsýz, güvensiz bir þirket tahtasý, karakter sýfýr.
Bu þirket baþka bir patronun elinde olacaktý þimdi x2 katý iþlem görüyor olurdu.
Saðlam bir kafa kaldýrsýn verip çýkacaðým lanet tahtadan.
YTD...![]()
Adam lot lot sayýyor.Benim anladýðým bu..Bu tür tahtalara neden yatýrým yapýlamayacaðýnýn en güzel örneði,grubun biri tahtaya girdi anýnda hapis cezasý kestiler....Az bir þeyle takibe devam
veee samba....![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri