Erhan Bey,
Devletine güvenmeyen size mi güvenecek?
Siz kendi süper önerinizi bir kenara bırakıp, bu toplumun realitelerini önünüze alıp, bana mevcutta bulunan ve bu kadar kazandıracak alternatif bir sistem söyleyin.
Ama dediğim gibi, bu ülke insanının, finansal okur yazarlığını, okuma araştırma alışkanlıklarını, okuduğunu anlayabilme becerisini(son araştırmalarda ülkem çocuklarının kendi ana dilinde okuduğunu anlayabilme sırası 45-46'lardaydı) ülke ekonomik durumunu, tasarruf edebilme oranını vb. göz önüne alarak cevap verin. Ama lütfen cevabınızı, millette otursun kendini geliştirsin veya devletin eğitim politikaları yanlış tadında vermeyin. Mevcut portre çerçevesinde alternatif yatırım aracını söyleyin.
Sistem süper demedi kimse. Durumu genel itibari ile yukardaki gibi olan yurdum insanı için iyi bir tasarruf etme aracı diyoruz. Birde mevduat'tan başka yatırım amacı bilmeyen %95'lik kesim için iyi bir alternatif olduğunu söylüyoruz. Sistemin sizin gibi finansal okur yazarlığı yüksek milyonlarca doları olan büyük yatırımcılar için olduğunu söylemiyoruz.

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri