Originally Posted by
ozan44
Sayýn pit alr hayýrlý olsun

merak ettim fed faiz artýrýrsa bu fondan kalmaya devam edecekmisiniz. Bendeki aðýrlýðý yüzde 40 fed faiz artýrýnca azaltýp eurobond tarafýný mý artýrsam diye düþünüyordum sizin fikirleriniz nelerdir
sayýn ozan44, ben bu fonun garanti yatýrýmdaki benzeri olan GHO - GARANTÝ EMEKLÝLÝK VE HAYAT A.Þ. ÜÇÜNCÜ DEÐÝÞKEN EMEKLÝLÝK YATIRIM FONU taþýyordum þuana kadar. ALR nin daha iyi yönetildiðini geçmiþ performansýndan görebiliyorum.
Açýkcasý portföyümün %80 ni dövizli fonlarda olmasýna karar vermiþtir son 3-4 aydýr. Bu karar sadece benim için ülkemizde dövizin orta ve uzun vadeli düþmesini gerektirecek geliþmeler olursa deðiþecektir. ABD de faiz arttýrýmý bizde dövizi arttýrýp bu fonun içindeki hisseleri düþürebilir ama ben bu durumdaki döviz artýþýnýn hisse düþüþünü aþacaðýný düþünüyorum. Öyle bir durum için portföyüme eklemek için nakitim kenarda bekliyor olacak. Yani dediðimiz senaryoda ben maliyet düþürmeye çalýþýyor olacaðým.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri