Originally Posted by
Cautionary
Ben kötü giden býr yatýrýma ek para sokulmasýna karþýyým...hisse mantýðýndaki gibi, çok düþtü çok para sokayým...daha da düþerse ne olacak? Faizler %30 larý geçemez dýtemýyorum cari konjonktürde.
Ben aylýk standart ödemelere aynen devam edilmesini öneririm...þahsen öyle yapýyorum zaten.
Bu bir bakýþ açýsý...Saygý duyarým, ki bu tartýþma hisse baðlamýnda da senelerdir devam etmekte...Kimisi maliyet azaltma olarak deðerlendirirken kimisi de sizin yazdýðýnýz gibi riski artýrma olarak deðerlendiriyor bu tür hamleleri...Týpký benle TRENDHOUND'un 20 yýldýr didiþtiðimiz gibi senle de girmeyelim bunlara hocam müsaade ederseniz...

Ben 3 yýl öncesi fiyatlara düþmüþ fona ekstradan para yatýrýrým...Mesela temettü gelirlerinden hisse almak yerine BES'e yatýrdým bu yýl ilk kez...Gelen % 25 lik devlet katkýsýyla alýnan Katký Fonlarý da gayet güzel fiyatlardan almýþ oldum böylece...Yukarýdaki tablodan da anlaþýlacaðý üzere mesela son aldýðým fiyat bundan 3 ay önce aldýðým fiyattan yaklaþýk % 10 aþaðýda...Haliyle miktar olarak da fazla...Oklarýn ucundaki rakamlar fon birim deðerleri, anlaþýlsýn diye not düþeyim...
Sonuçta bunlar devlet garantisi içeren fonlar ve hisselerde olduðu (olasý bir giderek batan fakat farkýnda olunamayan þirket örnekleri) gibi bir risk mevcut deðil...Ha, devlet batarsa ?...O zaman konuþtuðumuz her þey çöp zaten...Devletin battýðý yerde ne hisse kalýr ne BES...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Yer Ýmleri