Originally Posted by
yetkisiz
Bu durum hisse senetleri için de geçerli merak etme...Mesela biz TRKCM'daki Gedik ekibine 4.20 den kitlediðimizde hisse tarihi zirvesindeydi...Ama þimdi bir çok hissedar % 30 dan fazla kayýpta...CHP varmýþ küfür ve hakaretler...Yani dönüp geri alsam o sattýklarýmý sen maliyeti kurtardýðýnda ben % 25 kazanmýþ olacaðým...Hangi uzun vade ???..Vade nedir, ne demektir ???
Milyon kere dedik, bu iþin vadesi madesi yok; ekranlarda gördüðünüz bütün rakamlar sanal gerçeklik...3 sene tutarým, 5 sene tutarým...Tut valla elini tutan mý var ?...Bilakis senin gibi taþýyýcýlara ihtiyacý var bu sistemin, yoksa biz nasýl trade edeceðiz....
Kimse de kusura bakmasýn abi, biraz fazla acýlý oldu bu yemek tarifi ama burasý kreþ deðil...Ne sevinirim ne üzülürüm...Ha BES mes diyoruz ama bizler de aktif piyasa oyuncusuyuz, merada otlayan koyunlar deðiliz yani...BES, çocuklarýma býrakacaðým bir miras benim için, gayrimenkul yerine o gibi düþünebilirsiniz bunu... Her ay týkýr týkýr % 25, arkasýnda Devlet desteði, belaný mý arýyon ?...Hisseden miras olmaz, bir gün bir bakmýþýn püff olmuþ...
Piyasa açýlýyor...Bugün yýllýk hedefimi tamamlayacak kadar iþlem yapmam lazým: yaklaþýk 2 milyoncuk...Total ciro hedefim 200 milyondu ve ben daha nescafemi bile içmedim...
He he ..eminim öyledir....... rakamlar ortada hala konuþuyorsun yaw....çocuk gibisin ayný ..3 yaþýndaki çocuklar olurya...3.5 milyonluk balon diyen...kah kah
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri