Çocuk yaþta devletin emrine girmiþ ve 27 yýl boyunca bu iþten ekmek yemiþ olmama raðmen BES'teki yatýrýmýmýn total portföyün % 15-20 aralýðýnda seyretmesinin arkasýndaki sübut gerçek de bu güvensizliktir esasýnda...Þahsen ilk baþlarda ben de buradaki bir çok arkadaþým gibi verilen bu % 25 katký payýnýn hikayeden ibaret olduðunu, oluþturulan bu sistemin sürdürülebilir olmadýðýný düþünmekteydim...Ve sistemde geçecek olan 10 yýlýmýn 5 yýlý bu güvensizlik nedeniyle hiç de istediðim þekilde geçmedi...Tüm yýllarda maksimum katký alacak þekilde prim ödemesi yapabilecek gücüm vardý yani...Biraz da siyasi bir olay diyelim oraya girmiyorum...Gelinen noktada bu düþüncemin ne kadar aptalca olduðunu da tecrübelemiþ oldum, bu yaþta...
Ha, fon alýp satma, fon içerikleri, konjonktürel anlamda fonlardaki getiri potansiyeli ve bunlarýn trade edilmesi vb konularda yaþadýðým tecrübesizliðin de etkisi var bunda gayet tabiki...Bunca piyasa tecrübesi çöpmüþ kýsacasý...Buna raðmen geçenlerde gayet þeffaf bir þekilde açýkladýðým gibi elde etmiþ olduðum % 75 oranýndaki getiriyi de önemsiz görmemekteyim...Ki bir çok arkadaþým benden çok daha fazla kazandýlar bu sistemde ve bütün bunlarý açýk ve þeffaf bir þekilde kamuoyuna sundular hiç bir mecburiyetleri olmaksýzýn...
Her zaman diyorum abi, ben þapþalýn tekiyim, kafam ancak bu kadar bastý...Sonuçta kader, nasip denen bir þey var inancýma göre...Bana bunca þeyi veren rabbime, daha az verdiði ya da verdiklerini geri aldýðý için isyan edecek de deðilim...

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri