Bu iki oldu kandýrýyor. Aynýsýný fon baþlýðýnda yazarken yaþamýþ ve eldeki tüm hisse fonlarý satmýþtým. Ama piyasa kýsa bir süre daha devam etmiþ, sonrasýnda esaslý bir geri çekilme yaþamýþtý. Bakalým aynýsý mý olacak ?
Bu arada % 100 altýn fon pozisyonunda devam ediyorum, kýsa süreli agresif hareketlere fazla takmamak lazým, zaten yýllýk kâr beklentim enflasyonun 1 týk üzeri. Mevcut enflasyon ve faiz düzeyinde Devlet katkýsýndan gelen % 25 lik katký yýllýk bazda yeterli bir getiri.
2020 yýlýnda otomotiv bese tekrar katýlýmdan bahsediliyordu, maaþlarda yattý þu ana kadar birþey duymadým, bilgisi olan var mý?
Ben 2018 Ocak giriþ, oyleyse 1 sene var.
Borsada 115 binleri yüksek bulup 90 binleri beklerken böyle bir ortamda 123.500 leri gördük.Okuduðum,takip ettiðim sayýsýz teknik analiz,elliot yorumlarýndan sonra,kendi
bildiðim kadarýný da dahil ettiðimde ortaya çýkardýðým sonuç þu oldu;en az 3 sene sonra bistte 230-250 binler seviyelerinde olacaðýz.Onsta bu yýl 1800 lü seviyelerin görüleceðine kesin gözüyle bakýyorum.Geçen hafta bu yýlki 2.fon deðiþiklik hakkýmý da kullandým.
% 65 Hisse Senedi Fonu
%35 Altýn Fonu
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri