Katký fonlarýn son 1 aylýk getirileri - % 4 leri geçmiþ durumda. Bugünkü gösterge faiz artýþýyla birlikte aylýk kapanýþ daha da eksiye düþecek. Benim için iyi olan yaný ise 2020 yýlý ödemesinin tamamýný yaptýðým için Katký fonlarýn bu düþük deðerden alýnacak olmasý. Yani polyannacýlýk durumlarý.![]()
Bu tabloyu geliþtirmeye fýrsatým olmadý, sadece 2 kurum var. En az 5 kuruma çýkarmayý planlýyorum ancak piyasadan vakit bulamýyorum. Sadece dün 61 AL & SAT iþlemi yapmýþým hisse senedi tarafýnda. Kafa maydanoz gibi.![]()
Haftalýk grafikte 110 bin seviyesi ortalamalarýn geçtiði yer üstadým. 1/4 oranýnda daha ekleme yapmayý planlýyorum. Kapanýþ böyle olursa yarýn sabah emri veririm. Bir sonraki alýþ seviyem ise 105 bin civarý olacak ve onu da hisse fon þeklinde kullandýktan sonra tek bir fon deðiþiklik hakkým kalmýþ olacak. Dediðiniz gibi 5 bin puanlar kar gibi eridi gitti 2-3 günde.![]()
Tek 1 günde 5 bin puan eksi. Pop corn gibi yedi bitirdiler endeksi.Bizim strateji resmen gümledi gibi duruyor hadi hayýrlýsý. Emir tek günde gerçekleþtiði için yarýnki kapanýþlar satým & alým fiyatlarý olacak benim için. Biraz fazla mý risk alýyorum diyorum ama "mal da korkuda alýnýr abi, korkma disdirek dal" diyor hisse genlerim.
Yukarý her harekette hem hisselerden hem de BES'ten çuvallarý doldurmak gibi bir haz beklentim var dostlarým.
Dualarýnýzý beklerim.
![]()
110 bin civarýndan girersem, son 2 hakkým daha kalmýþ olacak üstadým. Sizde yanýlmýyorsam tek bir hak kaldý onun tedirginliði var.Þu grafikteki fiyat barlarý ve pembe ortalama arasýndaki normalin ötesinde gerçekleþen açýlýma güveniyorum. Çok fazla sürmez bu, muhakkak arayý kapatma yönünde bir hareket yapacaktýr þeklinde beklentim ve umudum ve henüz kullanýlmamýþ 3 fon deðiþim hakkým var.
Cesaret böyle bir þey iþte.
![]()
Yer Ýmleri