emeklilik þirketimin fon koçu öyle bir fon önerisi vermiþ ki 6 çeþit fon türü %25 ile %5 arasýnda daðýlým vermiþ.
yani þuan piyasanýn yönü ile ilgili kimsenin bir fikri yok görünüþe göre.
emeklilik þirketimin fon koçu öyle bir fon önerisi vermiþ ki 6 çeþit fon türü %25 ile %5 arasýnda daðýlým vermiþ.
yani þuan piyasanýn yönü ile ilgili kimsenin bir fikri yok görünüþe göre.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
buarada baþka þirket fonlarýný alabilen oldu mu þuana kadar?
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
uzun zamandir Allianz ile BES'teyim,yakin gecmisten veridir de aktif sekilde fon dagilimimi degistirerek nerden nasil getiri oranimi yukseltirim diye cabaliyorum..
lakin piyasalar boga degilken, hele su an yasadigmiz gibi "belirsizlik" oldugunda mevcut fonlar ile ulkemizdeki enflasyon oranini yenebilecek bir getiriye ulasmak imkansiz gibi...
besfongetirileri diye bir site var, ordan da bakiyorum ama bir turlu isin icinden cikamadim. (YBB yada yillik degil, son 3-6 aylik getirilere bakiyorum, bu kotu kosullarda gemisini yuzduren kaptan her turlu isin icinden cikar zaten)
sizlerin dagilim orani belirlerken baktigi faydali bir site, yada indikator var mi arkadaslar?
Genelde düþük kalan fonlara yatýrým yapýyorum.
Yýlbaþýndan bu yana toplam getiri %29 artmýþ. Sizce iyi mi?
Þirket: Anadolu hayat emeklilik
Yer Ýmleri