Originally Posted by
friendly_1980
sizin hangi sigorta hocam? karamsarlýk kavramý geleceðe dair abartýlý tahminlerde bulunan kiþiler için kullanýlýr. benimki geleceðin tahmini deðil þikayetvar'daki yüzlerce yanýtsýz býrakýlmýþ þikayeti okuyarak derlediðim gerçekler.(þikayetvar akp'yi devirmek isteyen dýþ mihraklarýn maþasý falan derseniz vallahi sohbete devam etmem. bu aralar gülünç komplo teorileri moda oldu gýna geldi) devlet katkýsýndan erken çýkarsan para kesildiðini biliyorum ama adamýn yeni girdiði bes'te 1 yýldýr parasýna 1 kuruþ eklenmemiþ, devlet katkýnýz borsada battý malesef denmiþ: ) acentaya sordum bu sabah böyle birþey mümkünmü diye, olabilir sonuçta devlet katkýsý'nýn deðerlendirilmesi devlet tekelinde batarsa alamazsýn diyor. fakat siz forumdaþlar böyle diyorsanýz bunlar azýnlýk ve istisnai durumlar olabilir. þimdiye kadar görüþtüklerimden allianz daha ilgili þeffaf gibi ama daha fazla veri toplamak istiyorum. acele etmeyelim bakalým.
Bu konunun benimle ne alakasý var? Ben siyasi bir yorumda bulunmadým ki.
Bende fiba ve garanti emeklilik var. Fon deðiþim haklarýnýzý iyi yönettiðiniz sürece bes portföyünüzü ciddi büyütebilirsiniz bence.
Ben geçen sene garanti emeklilikteki portföy karým gayet iyiydi. Hatta müþteri temsilcisi arayýp tebrik etmiþti. Garantinin fonlarý da genelde alanýnda çok baþarýlý fonlar deðiller.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri