Hocam bes sistematik bir düzende kredi kartýndan yaptýðý bir çekim ile ve senede yaptýðýnýz fon deðiþikliðiyle ilgili olarak bir kaç dokunuþ ile yatýrýmýnýzý istediðiniz stratejide yapmanýzý saðlayan bir araç.
Bu bir konfordur. Uzun seneler dokunmak istemediðiniz bir birikimi oluþturmada profesyonelinden amatörüne yardýmcý olacak bir araç benim gözümde. Tabiki manuel olarak seçeceðiniz fonlara düzenli yatýrým yapabilirseniz burdaki geliri daha iyi seviyeye çekebilirsiniz. Ama bunu gerçekten düzenli aksatmadan yapabilmek hayat telaþesi içinde kolay olmuyor.
Kendi özelimde bakacak olursak 6 senedir sistemdeyim. son 2 seneye kadar açýldýðý gibi duruyordu hesap ondan sonra olayý anlayýnca biraz toparladým durumu. 41k TL tutarýnda yatýrým yapmýþým. Getirisiyle beraber 19000 TL devlet katkýsý birikmiþ. Yaklaþýk 1000 dolar civarýnda bir devlet katkýsý. Emekliliðe kadar ne olacaðýný çok tahmin edemeyiz tabiki. Ama ana portfoyunuz ile ilgili ipler sizin elinizde sonuç olarak. Devlet katkýsý da hatrý sayýlýr bir halde kalmaya devam ederse yönetim ücreti vs düþünmeye cok gerek olmadýðýný düþünüyorum konforu da dikkate alarak.
Konudan baðýmsýz olarak kredi kartlarýna vereceðimiz bir talimat ile düzenli hisse alýmý yaptýrabilmek mümkün mü. ?

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri