-
Bes e yatıran herkes bu kadar kazanıyorsa bu bes şirketleri niye batmıyor acaba 👀
-
Bes e yatırdığım tüm paraları çektim artık kendim değerlendireceğim tamamını altın yaptım
bir halt olacağı yok.
-
Neden böyle bir karar verdiniz ?

Originally Posted by
ayhan53
Bes e yatırdığım tüm paraları çektim artık kendim değerlendireceğim tamamını altın yaptım
-

Originally Posted by
ayhan53
Çıkış ortalama kaç gün sürüyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
topu topu 24 bin para birikmişti 32 ay da telefon açtım dedim ki çıkış yaparsam n alirim 16 küsür dedi dalga mı geçiyorsunuz hadi devlet katkısını geçtim topu topu bu kdr mi alacağım yani BES saçmalıktan ibaret sakın ama bulasmayin
-

Originally Posted by
Westwind
Çıkış ortalama kaç gün sürüyor.
Görmemişim daha doğrusu şimdi gördüm. yaklaşık 5 iş günü sürdü
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
Tasarrufcu
Neden böyle bir karar verdiniz ?
Devlet katkısı yutturmacasıyla seni sistemde tutuyorlar. Kendi yatırdığından ne değerlendirebiliyorsan değerlendiriyorsun kendi takip ettiklerim %164 ü bulmuş devlet katkısı kısmı sadece %6 da kalmıştı. Sinirlendim çıktım. Toplamda aldığım para yaklaşık 350.000 tl devlet katkısının neredeyse %40ve getirisi kaldı.
Kendim değerlendireceğim altın ve sterlin yaptım.
bir halt olacağı yok.
-
BES ( Bireysel Emeklilik Sistemi )

Originally Posted by
ayhan53
Devlet katkısı yutturmacasıyla seni sistemde tutuyorlar. Kendi yatırdığından ne değerlendirebiliyorsan değerlendiriyorsun kendi takip ettiklerim %164 ü bulmuş devlet katkısı kısmı sadece %6 da kalmıştı. Sinirlendim çıktım. Toplamda aldığım para yaklaşık 350.000 tl devlet katkısının neredeyse %40ve getirisi kaldı.
Kendim değerlendireceğim altın ve sterlin yaptım.
Bende çıkmaya karar verdim. Ondan size danışmıştım. Devlet katkısı beklediğim performansı vermiyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri