Originally Posted by
pit
6 haneli bir büyüklüðü olan ve þuan tamamen para piyasasý fonunda olan 1 bes hesabýmýn tüm para piyasasý fonu getirisini götürüp 600 tl kadar da eksiye götüren devlet katkýsý fonunun yöneticisine buradan selam yollayayým bari

öte yandan portföy þuan full hisse senedi fonu olsaymýþ 60-65 bin gibi eksi yazarmýþ bir günde...
Bunu x te de okudum, o hesap senin demek ki
Bu arada ben de bu sabah deðiþiklik talebi yaptým...%70 vga, %30 hes ten; %60 vga, %40 hes e geçiyorum. Borsa 9000 altýna inerse %50-50 ye dönerim.
Bu atraksiyonlarý yapýyoruz ama bes hesabým %50 büyümüþ yýl baþýna göre..hiç bir ey yapmadan %100 vga takýlsam yine %50 artacakmýþ..gerçi ben getiri kadar riske e de bakýyorum, ayný getiriyi mümkün olan en düük risk ile elde etmek esas baþarý bence...bu portföy ile kafam rahat.
2005 den bu yana sistemde olsam da, þirketteyken hiç fon deðiikliði yapmadým, tabi yerinde saydý hesap(reel olarak)..2016 dan bu yana aðýrlýklý altýn, bazen likit, bazen hisse fon aldým...9 senede 50 ye katladý portföy...ayný baþarýyý 2006-2016 arasý da göstersem þimdi miami deki yazlýktan yazýyor olurdum
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri