Ve evet yine 79-80 aldýk 88-89 verdik çorba parasý çýktý spegin capi bu kadar gücü anca buna yetiyor onun kuralýna göre oynamaya devam 10 kademeye ver 😀hadi þimdi 2.75 e yuvarlan bekliyorum 😀
Ve evet yine 79-80 aldýk 88-89 verdik çorba parasý çýktý spegin capi bu kadar gücü anca buna yetiyor onun kuralýna göre oynamaya devam 10 kademeye ver 😀hadi þimdi 2.75 e yuvarlan bekliyorum 😀
Ben 1.80 TL ye düþüþ bekliyorum yuklu alýcý bulamýyor alýcý bulsa hemen düþürecek te 😀 herseferinde tepe leri küçükte kucuklte mali yika yýka kademe kademe yedire yedire düþürecek ...her seferinde tepeleri kucultuyot 3 ay önce 3.50 lilerden baþladý 3.40_3.30 _3.20 -3.10 geçen sefer 3 bugünde 2.90 da tepe yaptý 10 kurus yedire yedire 1.80 e gelecek arada böyle sazan avýna çýkacak bende ona cakmaya devam edeceðim seni gidi çapsýz spek seni 😀
soyle baktým artýk bu kagýtta bir spekte kalmamýs aslýnda tahta yapýcý kurum yani patron tamamen kende alýp kendi satýyor dun 900 lot almýs 900 lotu 16 tl karla geri satmýs komik resmenhergun kendi alýp kendi satýyor patron tabi hissede yukselemiyor cunku sabhaaldýgýný aksam geri satýyor hep hergun mesela 250 alýs 250 satýs 500 alýs 500 lot satýs boyle hisse gidermi gitmez tabi hergun alýp satmamasý lazým ve en az 3000-5000 lot alýp satmamalý ki 3.10 u kalýcý olarak yukarý kýrsýn ama amaclarý bu degil tabi amaclarý ellerindeki malý kucuk yatýrýmcýyý yemleyip dagýtmak alýcý gelmiyor onu da yapamýyorlar
10 kademe de gidip gelmeye devam tam 1 aydýr boyle bizde corba parasý alýyoruz tahta yapýcý gibi caplarý bu kadar
![]()
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
Patron çýldýrdý, tahtaya 500 bin lot satýþ yazdý, hadi gel aþaðýya, açtým kucaðýmý bekliyorum mallarý
Beni bugün temizlediler, yolun açýk olsun dobur,
vay vay sazan cekme harakatý yapmýs bugun zaten maksimum gorecegi yeri gormus 3.20 orayý s.....n sene yukarý gecemez ele aldýnýz malý ne diyelim geri 2.80 e getirirler bosa vakit kaybý bundan aylardýr kazanamdýgýmý kaplamin den 2 al satta kat kat fazlasýný aldým oranýn spegi adam guclu bunun ki dansoz![]()
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
Gazi bitti yukarý devre bile kesemedi dün 2.94_95 ten aldýklarý mallarý þu an küçük yatýrýmcýya dagitiyorlar yarýn öbür gün 2.80 den alýrým bu kadar basit hep ayný nakarat ayný nakarat bu hissenin ki 😂
Taven benden 1 haftada 80 bin lot mal aldýlar, hele bugünkü yükseliþ dün 2,99 kapatýp bugün 3,10 açarak baþlamasý çok ilginçti,
Yer Ýmleri