Taban alaný ise eksi açýyor yok demek lazým
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Taban alaný ise eksi açýyor yok demek lazým
Tavan olan hissi eksi açtý
bir þeyler oluyor 4.31 den 4.39 yazdým alamadým þu an 4.99 yazdým yine yok.................
dk bir devre kesici mi yiyor yoksa
ben olsam yukarý cekerdim
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
ilk defa cesaret edip ne olursa olsun diye dün 4.70 aldým az kazanacagýz ya ikide bir kapayýn elinize ne gececek alýþlar bile gelmiyor
ikide bir durdurma ne bu ne aldýrdýlar ne sattýrdýlar +800 den-200 sizi kime hav edim
Doðan Medya Grubu'nun Demirören Medya'ya satýlacak olmasý nedeniyle grup þirketlerinde ortaklar hisse satmaya baþladý
Doðan Burda hissesinde hakim ortak Burda GmbH hisse satýþýna baþladý.
Doðan Medya Grubu'nun Demirören Medya'ya satýlacak olmasý ile birlikte satýþa konu olan grup þirketlerinin hisseleri 3 gündür yükseliþte.
Doðan Burda'nýn yüzde 48.43 oranýnda ortaðý bulunan Burda GmbH 325 bin 506 adet payý 4.6863 liradan 22/03/2018 tarihinde sattý. Satýþtan þirket 1.525.419 lira gelir elde etti. Böylece þirketteki payý da yüzde 46.76'ya geriledi.
ÞÝRKETÝN KAP AÇIKLAMASI ÝÇÝN TIKLAYIN...
GAZETECÝ ZAFER MUTLU DA HÝSSE SATMIÞTI
Doðan Gazetecilik'te payý bulunan gazeteci Zafer Mutlu tüm paylarýný satarak þirketin ortaklýðýndan çýktý.
Mutlu, 560 bin adet payýný 22/03/2018 tarihinde 3.85-4 lira fiyat aralýðýndan sattýðýný KAP'a yaptýðý açýklama ile duyurdu. Satýþtan Mutlu, 2.200.517 lira gelir elde etti.
Yer Ýmleri