Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Bazý þirketlerin genel kurul tarihleri :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
1 saat once Hakan beyi aradým nazik bir adam yalnýz eli kolu baglý oldugu için bir þey diyemedi
Biraz once Burda Gmh a mail attým tahtadaký serserilere dur demeleleri için ve buyback yapmalarý gerektýgýni soyledým. Satýs fýyatýnýzýn yarý fiyatýna gelmiþ dedim sonuc cýkar mý bilinmez ama bu maymunlara ders olur.
Dileyene ozelden attýgým maili de gonderýrým.
Bol sanslar
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Hocam elinize saðlýk ancak bizim piyasada boþa kürek çekiyoruz. Daha önce ayný yýl içinde 2 kez bedelli yapýp yatýrýmcýsýný soyan firmayý cimer'e spk'ya þikayet ettim aldýðým cevap sadece geçiþtirme üzerine kurulmuþ temel cümleler oyunun kurucularý belli. Diþlinin çarklarý arasýnda eziliyoruz kimsenin umursadýðý yok. Borsamýz kumar düzeninde, kar eden deðil zararý öne çýkan firmalar uçuyor.Yüzde 10 arttýðý gün spk açýklama istedi. Düþtüðü gün ne devre kesti nede açýklama geldi. Eðer þanslý isek kar alýyoruz deðilsek yada iþimiz var ekraný takip edemiyorsak geçmiþ olsun
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
@borsavizyon
Bu þirket sayýlsa kaç TL eder yada usd
Yer Ýmleri