IMG_4517.jpg
Doburda yabancýlar hissesinin nerdeyse tamamýna sahip c grubunda çýkma gibi bir niyette olabilir mi?
IMG_4517.jpg
Doburda yabancýlar hissesinin nerdeyse tamamýna sahip c grubunda çýkma gibi bir niyette olabilir mi?
Gedik Yatýrým ýn da malý bitti, Cuma ve bugün sattý, 150 bin lot mal alan tahtanýn yeni sahibi olur.
F8331 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alýcýlarýn hepsi de yabancý
Ak yatýrým ve yapý kredi yatýrým anlaþýrsa istedikleri yere götürürler, bir tanesi tanýdýk diðerini tanýmýyorum
F8331 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sýrf http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=7135&page=12 bu yarýþma için takip ediyorum doburu 2 hafta önce beni 1.yapmýþtý
Cumhurbaþkaný Erdoðan, Trump ile görüþecek
NTV.com.tr
30 Haziran 2017 Cuma
Türkiye
Beyaz Saray, Cumhurbaþkaný Erdoðan ile ABD Baþkaný Trump'ýn bugün bir telefon görüþmesi gerçekleþtireceðini duyurdu.
Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan ile ABD Baþkaný Donald Trump'ýn bugün bir telefon görüþmesi yapacaðý bildirildi.
Beyaz Saray'dan yapýlan açýklamada, Erdoðan ile Trump arasýndaki görüþmenin TSÝ 16.30'da gerçekleþtirileceði belirtildi.
Cumhurbaþkaný Erdoðan, son olarak 16 Mayýs'ta Washington'ý ziyaret etmiþ ve Beyaz Saray'da Trump ile baþ baþa görüþmüþtü.
Endekse kayýtsýz kalamadý![]()
Yabancýlar ne çok seviyor bu kaðýdý![]()
Yer Ýmleri