Bu sefer saðlam gidiyor bakalým. 4 haneliler kervanýna katýlabilecekmi görelimSM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sefer saðlam gidiyor bakalým. 4 haneliler kervanýna katýlabilecekmi görelimSM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güncel bir deðerlendirme alsak. 166 derken tekrar yönü yukarý dikti![]()
deðerli doburseverler en son 67 iken 23 ocak da yazdýk çizdik ..yaklaþýk 2 buçuk ayda 215 leri gördükten sonra bugün 165 leri gördü ve tekrar yazma ihtiyacý doðdu..
seçim öncesinde yapay bir panik havasý oluþturulduktan sonra hisselere tekrar alým baþlamýþ görünüyor..onlarca saðlam hisse inceledim ve çok önemli bir olumsuzluk çýkmazsa borsanýn genelinde en az 4-5 aylýk yeni agrasif bir yükseliþ sürecine girmiþ bulunuyoruz..gözü kapalý ne alýrsan kazanýrsýn süreci gibi
burasý dobur un topiði olduðu için sadece dobur grafiði ve yorumlara yer verilecektir..önümüzdeki 4-5 aya ýþýk tutacak paylaþýmlar yapacaz
DOBUR dolar bazlý AYLIK grafik..
ben daha çok RSÝ takip ediyorum..çoðu zaman yanýltmaz beni..
dirençler : 6.63......8.08.....15-18 bölgesi.......25.62
RSÝ ne diyor : fiyat tl olarak 60 tl ...dolar olarak 2 dolar seviyesinde RSÝ 47 civarýnda iken hareket baþlamýþ..bu demektirki RSÝ deðeri 80-90 bölgesine gelmeden dönmemeli..çünkü RSÝ deðeri çok aþaðýlarda deðildi..yani RSÝ 30-40 dan gelseydi belki 60 lardan döner diyebilirdik..
burasý anlaþýldý sanýrým..
bu demektirki RSÝ sarý bölgeye girmeli ve en az 1-2 ay orda vakit geçirmeli..
bu süreçte yukarda dolar bazlý dirençleri tek tek çalýþtýrmalý..sonuna kadar tüm dirençler çalýþýr mý..cevap RSÝ de saklý..
benim tahminim 4-5 ay süre bu hareket için fazlasýyla yeter..tabi tahtacýsý ben deðilim karar onun..o yüzden yatýrým tavsiyesi deðildir..meli malý gereklilik ekidir..kesinlik içermez..olur olmazý izleyecez..
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR..DUYRULUR)
Son düzenleme : KARADUMAN; 02-04-2024 saat: 11:15.
teþekkürler üstad![]()
doburseverler, dolar grafiðini ve RSÝ deðerinin nerede zirve olmasý gerektiðini önceki grafikte anlattýk..þimdi ise DOBUR un doðduðu günden bu güne hangi peryotlarda ne kadar yükselmiþ ardýndan ne kadar düþmüþ bunun analizini yapacaz..bu karakter analizidir..dalga analizidir..kendi cv sinin kendine gösterilmesidir..ayný insan karakteri gibi..deðiþmez..bundan sonraki belki yýllar boyunca ne tarz hareket yapabileceðinin analizidir..
Yer Ýmleri