Originally Posted by
human01
iyi niyetli olmayan adamlara oldum olası gıcık olmusumdur. çift nikle yazarlar;bir nikle efendi gözüküp diğer nikle hakaret ederler ..topigi kapatmaliymisiz? Adamdaki tavra bak..fesupanallah.
Mı max cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
görüdünüzmü işte onca şey acıklamışım sadece tutmuş en alt paragrafın adeta en ön yargılı gelebilecke kısmı olan topıgı kapatalım kısmını çekmiş ve bana bununl cevap veriyorsun.
Işte buna önyargılı olmak diyoruz.
Onun ustunde yazdıgım tüm paragrafları çöpe atıyor ve görmek istediği şeyi görüyorsun oradak en alt paragraftaki şeyi görüyorsunda ustunde yazan koskocaman deneyelım test edelim dediğim yerin senin gözündeki değeri ise 0
çift nick kim sahipmiş araştırılsın eğer bende çift nick varsa bu topıge tekrar yazmam engellensın ve beni topıge kaydımı kapatsınlar.
Eğer çift nick yoksa bende siz aynı seyı yapabılecek mısınız ? öyle ya iddanizin bir karsılıgıda olmalı ?
Seneler oncesınde yine yardımcı oldugum bir hisse.net uyesıne dedimki neden benim yardımcı olmalı istedin dedim.
Bilmiyorum güvendim sana dedi. Nasıl güvendin abi dedim.
Ya nebileyim topıge kayıt olmus eski b,ir üyesin herkes takma nickle üye olurken senin ismin cismin soyadın belli dedi. Diğerlerinin hepsi takma nick kullanıyor guven vermiyor dedi.
Bu bile kucuk ama bence büyük bir güven nedeni dedi.
Yaa siz benim neler yasadıgımı bilmiyorsunuz ya.
Hisse.netten tanısıpta ortak oldugum parlarımızın aynı hesapta oldugu arkadaslar var ya.
Anlatsam yalan soyluyor dersiniz.
Tam 250,000 tl parayı birbirimizi hiç görmemize rağmen aynı hesaba koyduk onada şifreler var bendede tek tuşla ikimizde parayı çekebiliriz. Ve kimse birşey ıspat edemez.
Bu kişi ile ortagız ve hisse.netten tanıstık sadece telde kounstuk hiç yüz yüze görüşmedik.
Ve biz bu kişile aynı banka hesabını ortak kullanıyoruz.
Tek tuşla parayı kendı cebıme aktarabilirim. Ama yapmıyorum oda yapmıyor.
Siz konusun siz bir boy atın arkamdan beni bilen biliyor ve zamanlada tanıyacaklar.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri