Sayýn tüccar bu kaðýdý askerde iken komutanýmýn tavsiyesi ile aldým temettü oraný çok yüksekti.. hedefim temettü almak ve çýkmaktý temettü aldým ve çýktým da sonra kaðýt düþünce yine aldým .. Sonra araþtýrdýkça yatýrým ARGE ve bilanço derken hedefim oluþmaya baþladý bu sefer de hedef doðrultusunda beklemeye geçtim... Ama ne hedef kaldý ne umut [emoji20] kaðýt bir kiþinin elinde o nereye kadar derse ancak o oluyor [emoji20] kaðýttan çýktým he de çok çok çok üzülerek hatta aðlayarak çok fazla aðladým ben de inat gibi bir þey olmaya baþlamýþtý ondan kaynaklý aðlayarak çýktým [emoji22][emoji22] hedefim mi onca beklenti onca yatýrým egeen gibi bir örnek derken bir de Trabzonlu olmamdan dolayý 61 TL idi [emoji20] ne oldu 4 sene önce aldýðým fiyat ile ayný fiyat da oynuyor kaðýt ne 61 i bir defa bile olsun 10-12 TL leri bile geçemedi izin verilmedi [emoji22] düðün var yeni avukatsin büro acmissin borca girmiþsin þimdi de düðün iþi derken para yok yatýrým amaçlý düþündüm para babasý olanlar parayý kazanýyor ben gibiler sadece umut besliyor [emoji22] içimi daha da doksem yine aðlarým herkese hayýrlý günler [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri