Evet kaðýt üzerinde 111.000 ama ederi 10 milyonlar eden bir arsamýz var.Ve her bu yöndeki çýkýþýn hala bana nominal fiyatýn altýndan iþlem gördüðümüzü hatýrlatýyor.
Son düzenleme : HBYKCN; 05-05-2017 saat: 16:33.
Hala bu fiyatlardan arsa kaðýt üzerinde gösterildiðine göre bizim arsa denizde deðil merihte heralde.
Ýþin aslý bu kadar baskýlanmasý da hoþuma gidiyor.Beklentilerimizin büyüklüðüne uygun hareket ediyor.
Eðer trade edebiliyorsan - ky olduðunu farzederekten - ,yemin olsun ben buna sevinirim,para kazandýðýn için... Ben beceremem. Daha geniþ düþünerek para kazanabildim þimdiye kadar hep.
Aslan - çita þu bu yaban hayatýný býrak.Hepimiz insanýz Allah'a þükür...Ve belli deðerlerimiz var.
Ayrýca ,bu hisseye çok girdim,daha bundan almak istemiyorum.Ama alacak olsam ,bende bu kademelerden alýrdým.
Zarar bekleyenler,kara geçince þirket!...Kayboldu bilmem ne forumunda...Hep Eur/Usd paritesinden dem vururlardý.1,10'a dayanmýþ.Hiç bahsettikleri yok.(Zugo'yu kastetmiyorum).
Ama ben,hep bak buradayým...Diyorumki: Nominal fiyatý 7 ile 8 lira arasýnda.Ve sanayi þirketi hem de sektörü otomotiv. Bekleyen kazanacak.Bende kademeli aldým ,tutuyorum.Maliyetimde 4,45.
Son düzenleme : HBYKCN; 05-05-2017 saat: 16:46.
Yer Ýmleri