bu kadar toplu tahta bu kadar düþük iþleme raðmen nasýl bir hafta içinde bu kadar aþaðý yukarý hareket edebiliyor borsa bu kadar yukarýlardayken niye topuklamadý hayret.
bu kadar toplu tahta bu kadar düþük iþleme raðmen nasýl bir hafta içinde bu kadar aþaðý yukarý hareket edebiliyor borsa bu kadar yukarýlardayken niye topuklamadý hayret.
http://aa.com.tr/tr/turkiye/aydin-do...a-yapti/813893
6 gün önce verdiði ifadede Vareste tutulmuþ Syn. Aydýn DOÐAN , duruþmalardan... Bu çok iyi.Yani artýk,bundan sonraki duruþmalara gelmesine gerek yok demek bu. Vatandaþ olarak ciddi bir þey yok diye algýlýyorum.
Birde çok önemli bir þey daha var:Verdiði açýklamada ,basýn mensubu olarak görmüþ kendini... Yok öyle basýn grubunu satmak falan.Ben bunu çýkarýmladým.
![]()
Son düzenleme : HBYKCN; 14-05-2017 saat: 18:48.
Bir daha Doðan grubuna hükümet operasyon düzenleyecek falan diyen olursa, hem son referandum sonrasý çýkýþý hem de bu haberi hatýrlatýr bozarým.
Bu saatten sonra önemli olan þu,kara listeden çýktýlarda...A.DOÐAN hükümetin çemberi içine girebilecek mi?Önemli olan bu.
indir (1).jpg
kemerler![]()
5,20'yi orta vadeli destek yaptýk görüntüsü hakim.Eðer 5,8X'leri de bu þekilde destek yapabilirsek, ikinci çeyrekteki þöyle güzel bir sonuç bizi eski zirveye yaklaþtýrýr.Bu sene içinde 8 liralarý test ederiz.Eðer arsa deðerlemesi de gelirse bu arada , hayýr demeyiz.
Düþük maliyet ve GÜVEN her þey !
Hayat Hoþ,Gerisi Boþ .
Yer Ýmleri