Doðan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoðlu tahliye edildi.
http://www.ntv.com.tr/turkiye/dogan-...fUiqSWpbP_CBlw
Doðan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoðlu tahliye edildi.
http://www.ntv.com.tr/turkiye/dogan-...fUiqSWpbP_CBlw
Düþük maliyet ve GÜVEN her þey !
Hayat Hoþ,Gerisi Boþ .
2. Çeyreðe kadar baskýlayabileceði kadar baskýlayacak.Ýkinci çeyrekte gene benzer bir kar rakamýný görürsek, eski zirvesini çok rahat kýrar.Bazý olaylarý tersten algýlamamak için, kendime soruyu hep þöyle soruyorum:Ýlk çeyrek kar yazan þirket,ikinci çeyrek neden kar yazmasýn?Hiç bir sebep bulamýyorum.
Hayat Hoþ,Gerisi Boþ .
Ayný mahlasla mynet te de sormuþsun...
Belki 6,17'yi tekrar aþaðý kýrarsa 5,8X'ler görülür ama sen ,oldukça bu sýð hissede 10 - 15 kademe için al/sat dene bakalým...
Hazýr þirket yatýrýmlarýný tamamlayýp,makine parkýný yenileyip,maliyetleri düþürüp,yeni kara geçmiþken... Hala arsasýndan dahi ucuzken...Hele sektörü ihracatta rekorlar kýrarken...
Meydan oku,o üstün cin gibi zekanla, para spekülatörlerine...
Biz marabalar almýþýz,safýz,koyun gibi tutuyoruz,bizde varken ... gider zaten...
Hayat Hoþ,Gerisi Boþ .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sn.hbykcn...bu size katýlýyorum ve bende þunu ekleyeyim müsadenizle...
Bu gün itibariyle bu sanayi þirketinin pd 17.7 milyon dolar...sizinde söylediðiniz gibi...sadece arsa deðeri bu fiyatýn en az 2 katý eder...yani daha onca yatýrýmlar yapmýþ..kaç yýllýk þirket...ve kâr gelmeye baþlamýþ bir þirket...daha bu þirketin fiyatlamasý bile yok...bu gün fabrikayý satýyorum desen...alýcýya bý fiyattan arsanýn yarý fiyatýna satmýþ olursun ve üstüne þirket bedavaya gelir...
Maalesef borsamýzda bazý fiyatlamalara bakýnca nasýl akýl tutulmasý yaþandýðýný görebiliyoruz...
Bu hissede piyasada iþlem gören lot miktarý çok az...öyle olunca da baskýlama daha çok yaþanýyor...spek için 500 -1000 lotun bile çok kýymeti oluyor...istese çok deðil bir hafta içinde 10 lira üstüne arabilir ama þu anda istemiyor ya da iþine gelmiyor diyelim...
Ama vakti geldiði zaman Allah ýn izniyle hakkettiði yerlere gideðine inanýyorum...
DÝTAÞ - A.DOÐAN ile ERDOÐAN arasýndaki buzlar iyice çözüldü:
Dün akþamki iftar yemeðinden:
Masa oturumunda Erdoðan'ýn sol yanýnda ikinci sýrada:
![]()
Hayat Hoþ,Gerisi Boþ .
Herkese iyi bayramlar...Her þey gönlünüzce olsun...
Hayat Hoþ,Gerisi Boþ .
Yer Ýmleri