Özbal %25
Halkb %25
Asels %50
IQ_Pro_G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özbal %25
Halkb %25
Asels %50
IQ_Pro_G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarıda bazı dostları hikayelerini içim burkularak okum Allah yar ve yardımcıları olsun umarım tez zamanda kaybettiklerini fazlasıyla yerine koyarlar.Borsa da aslında hepimizin bunlara benzer acı tatlı hikayesi/hikayeleri vardır.
1998 yılından beri hamd olsun hiçbir krizi teğet geçmedim.
Fakat şunu anladım ki borsada kaybedilen para yine borsada kazanılıyor tabii sağlık ve geçen zaman hariç o tekrar kazanılmıyor maalesef. Onun için sevdiklerimize daha fazla zaman ayıralım sağlığımıza dikkat edelim.
Benim naçizane tecrübeme/tekniğime göre borsada para kazanmak için en önemli şart millet borsadan kaçarken (Endeks tabanlarda gezerken) temeli sağlam beklentili hikayesi olan hisselerden alıp SABIR SABIR SABIR ile beklemek.![]()
Lütfen imzama dikkat bunlar benim düşüncelerim yanılıyor olabilirim. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Kazananları tebrik ederim.![]()
YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Anlaştıkmı ?? Zaten borsadan hiç anlamıyorum zarar edebilirsiniz.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Öyle yapayım bari...isim değişikliği yapılabiliyor muyuz...Daha önceki ismim selimtez di...yeni forumda geçmişimi özetleyim dedim ama,daha da kötü oldu ...Yönetici miz le irtibata geçeyim.o da eğer okuyorsa burayı yardımcı olursa sevinirim...
Bu arada yeni isim önerileri alabilirim.ilk öneri benden olsun.
Paraya ,para demeyen adam...nasıl?
O gerçekten şu an kendimi iyi hisseder oldum ya,...demekki iyi ,güzel yazalım,mutlu olalım...
Teşekkürler dostum... vay be Paraya para demeyen adam![]()
Arasıra böyle yazmak insanı gerçekten bir miktar da olsa sevindiriyor,UMUTLANDIRIYOR...Bakın burada ilk yazımdan beri en az 10 -15 arkadaş telkinde bulundu.bunlar çok güzel duygular...TEKRARDAN SÖYLÜYORUM.BURADAN TEK TEK İSİMLERİNİZİ YAZMAYACAĞIM.çÜNKÜ FORUMDA AKTİF OLUPTA iyi dileklerini iletmeyen arkadaşım yok.....İYİKİ VARSINIZ DOSTLAR....ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.İYİLERLE BİR KILSIN...
Yer İmleri