Vakiflarbankasi ozel bankacilik çiftehavuzlar subesi 32 gun icin %18.75..
Vakiflarbankasi ozel bankacilik çiftehavuzlar subesi 32 gun icin %18.75..
Fiba hoş geldini 90 gün uzatınca, taşımakla uğraşmamak için devam edildi. 100k Usd 4.25.
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında aynı o şekilde denemiştim olmamıştı, ama banka kartını hiç kullanmadığım ve marifetliyi yeni açtığım için orada tanımlama olacağı aklıma gelmemişti. Şimdi baktım karta tanımlıymış marifetli hesap, oradan kaynaklı hata vermiş olabilir. Bilgi için teşekkürler.
Bu arada az önce Cepteteb müşteri hizmetlerini aradım, birkaç gün önce %16.5'tan açmıştım şimdi %17.5 oldu ama yeni oranı göstermiyor dedim. Talep oluşturalım teknik ekibe bilgi verelim güncellemenizi yapsınlar dediler. Kapat aç yapmaya gerek kalmadan düzelecek sanırım. Derken daha mesajı göndermeden telefon geldi, marifetli hesap hoşgeldin faizi 90 gün boyunca geçerlidir değişmez hesap açılıyorken de bu size belirtilmiştir, ne yazık ki güncelleme yapamıyoruz dediler.
Şimdi sizin anlattığınız şekilde karta bağlı tanımlamayı da kaldırarak işlem yaptım bu sefer oldu. %17.5 göründü. İlginize teşekkürler.
Son düzenleme : bahad1r; 12-06-2018 saat: 16:42. Sebep: Ekleme
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Yer İmleri