Sayfa 43/1030 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Vakıfbank
    35 gün vadeli
    62.750 usd

%6.5 den bağlandı...
    tşkler.muazzam bir oran.diğerlerine de örnek olur inş.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

2. Sekerbanka gittim demin.Hicbir sekilde gece gunduz oranini guncelleyemiyorlarmis..

Ancak cocugunuz veya esiniz adina acabiliriz dediler..

Esi bosverinde cocuk icin actirsam olumsuz bir durumla karsilasmam olabilir mi arkadaslar ?

cocuk 3 yasinda

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Sekerbanka gittim demin.Hicbir sekilde gece gunduz oranini guncelleyemiyorlarmis..

Ancak cocugunuz veya esiniz adina acabiliriz dediler..

Esi bosverinde cocuk icin actirsam olumsuz bir durumla karsilasmam olabilir mi arkadaslar ?

cocuk 3 yasinda
    bildiğim kadarıyla vade dolumunda hem siz hem de eşiniz imza atarak parayı çekebiliyorsunuz sadece sizin imzanız yeterli olmuyor yine de sorun bankadan bankaya değişiyor mu bilmiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    bildiğim kadarıyla vade dolumunda hem siz hem de eşiniz imza atarak parayı çekebiliyorsunuz sadece sizin imzanız yeterli olmuyor yine de sorun bankadan banakaya değişiyor mu bilmiyorum
    o zaman sikinti..

5.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    arı hesap yenilenmiş. lira 21,75%, dolar 4,5%, avro 1,75%.
    İlk defa hesap açanlara mı..
    Burdan maaş alıyorum%16 veriyor

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. şekerde çok önceden hesap açıldı. şu anki oranlar dan tabiki yararlanmak mümkün değil.
    paranın 3/2 si eylül 17 sine bağlı. kalan 3/1 lik kısmı gece gündüz deydi.

ben pazarlık la gecelik gitmek istediğimi söyledim.malım gece gündüz oranları yenilenmiyor. fakat bugün aradım başka bankaya gideceğimi söyleyip 7 günlük %22 den gecelik bağladılar.

not: gecelik %21 teklif edildi. ARADA 1 PUAN VAR. aslında 13 ünE bağlamak lazımdı. oranlar hemen yansımaz dedim ve paranın dönüş gününe 7 günlük bağladım.
    yani gece gündüz diye bir şey yok .BAĞLASINLAR O ZAMAN GECELİK . Şekerbank İÇİN MOODYS VERDİĞİ kredi notunu söyledim. AFİLLİ LAFLAR ETMEK LAZIM.
    ÇOK DAHA İYİ ORAN ALINABİLİR BENCE ŞU AŞAMADA. KİMSE GECE GÜNDÜZ ARI HESAP GÜLDÜRENE TAKILMASIN ELİMİZ SAĞLAM

Alıntı Originally Posted by cimri Yazıyı Oku
    Aktif EFT çıkışı yapınca arıyor mu? Bugün bakiyeyi sıfırlanınca arandım ve sebebini sordular. İleride kullanır misiniz dediler. Ben de oranlar cazip olursa tabi dedim.
    Not: meblağ buradaki rakamlara göre ihmal edilecek seviyede
    Ekmek kaçinca aktif elbette arayacak..daha dursunlar bakalim...onumuzdeki gunlerde francali ekmeklerde kacacak...

8. Bu arada vakıf özel arandı.32 gün %26 verdi.

Sayfa 43/1030 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •