Originally Posted by
Chucky68
Aktifbank ile gorustum...oranlariniz cok geri kaldi herkes homur homur konusuyor cazibeniz bitti cogu kisi vade donusunu bekliyor dedim...aktif daha yeni 16 milyon tl para girisimiz oldu siz kotuleyenlere konusanlara vs bakmayin dedi...tamam gunluk bono faizimiz simdilik geri gibi gozukebilir ama bu demek degilki faizde artik geriyiz gun gelir devran doner dediler...anladigim aktif cephanesini sonraya sakliyor...yani merkez sonrasina...uzun baglamaya kulliyen karsilar asla 35 gunu gecmeyin faizler dahada yukselecek dediler...bu arada verdikleri en yuksek orani sordum 35 gun icin %26.92 mevduat karsiligi..burdan %10 kesilecek...haftaya kadar beklicez bakalim..
Chucky...........son cadde bebeği
@Phytagoras'ın değimi ile av'lıyorlar 35 günlükle. Vakıfta bile aylık 26 verilirken bu kadar rahat olmalarının nedeni yeni gelen 16 milyon tl karşılığı dövizdir. Eğer yatırım bankalarına da stopaj vergisi indirimi gelirse ve önceden bağlayanlar yararlanamazsa bağladığınız paranın üstüne bir de buz gibi stopajlı su için. Avlanmayın, cezalandırın. Çantada keklik olmayın.
Yazılarım tavsiye niteliğinde değildir
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri