Sayfa 259/1030 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Sn rxpu, faiz artışı beklenilen etkiyi vermediği için mi maliyet indirimine yönelik bu adım atıldı, yorumunuz nedir?
    Faiz artışı beklenen etkiyi vermediyse bu adımı atmak ateşe benzin dökmek ile aynı, zira bu adım TL'de gevşetici etki yapıyor. Faizin seviyesi kanalından değil TL likiditesinin artması kanalıyla.

Bankaların maliyetlerinin indirmenin en tehlikeli yolu zorunlu karşılıkları indirmek bence, zira ZK'ya gelene kadar bir sürü enstruman var. ZK ise bence yarattığı faydaya göre verebileceği zarar açısından en kötü seçim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Güzel oran
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    200 k üzeri
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Vakıf 7.80 yeni müşteri

3.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Burgan 400k için 29 verdi 32 gün bağladım.
    temdit (eski müşteri) mi yeni müşteri yeni giriş mi mi?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Bankalar neden acaba REPO oranları merkezin 6.25 arttırımı kadar değilde sadece 2 puan artış yaptığını açıklayabilecek var mı acaba? tşk.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    temdit (eski müşteri) mi yeni müşteri yeni giriş mi mi?
    temdit ama 350k daha var onun günü daha gelmedi, belki de onun için yüksek verildi.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Burgan max 29 verdi,160 bine.

7. Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

8. aslında bu ay dolar alıp faize yatırayım dedim de elim bir türlü gitmiyor bir kere terste kaldım herhalde onun için, ama uzun vadeli düşününce bir yerden artık girmek gerekiyor.

Sayfa 259/1030 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •